27 / 04 / 2024

İdris Güllüce 3 aralık programı

İdris Güllüce 3 aralık programı

İdris Güllüce; “Genç olduğunuz için şanslısınız, ne kadar erken başlarsanız o kadar az zaman kaybedersiniz. Günde en az bir saat kitap okuyun. Zamanı iyi değerlendirin. Zamanı algılayamayan toplumlar sanayileşemiyor ve kalkınamıyor.” dedi.

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak!

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 20. Taraflar Konferansı ( COP20 ) Peru/Lima’da 01.12.2014 tarihinde başladı.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

İdris Güllüce: 3.havalimanı durdurulamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 3. Havalimanı'nın 'durdurulamayacağını' belirterek havaalanına karşı olanları 'ülkenin menfaatini düşünmemekle suçladı.

İdris Güllüce'nin 3 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Kongo Cumhuriyeti Bayındırlık ve Büyük Projeler Bakanı Jean Jacques Bouya ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün İspanya Büyükelçisi Rafael Mendivil Peydro'yu ağırlayacak.İşte İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı...

İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Ak Parti Serdivan 3. Olağan Kongresine katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı...

İdris Güllüce: Bebek'te domuz görülmesi magazinsel!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da katıldığı 3.Uluslararası Balkanlar ve Göç Konferansı'na katılan basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Güllüce, Bebek'te domuz görülmesi üzerine çıkan haberleri değerlendirdi..

İdris Güllüce'nin 6 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 6 Kasım 2014 Perşembe programı yayınlandı. Güllüce 3. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi'ne ve ardından da Sing of The Cıty Ödül Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce'den Atatürk Kültür Merkezi açıklaması!

İdris Güllüce, Ankara' daki Atatürk Kültür Merkezi alanıyla ilgili bir otelde yapılan akademik toplantının çıkışında, gazetecilerin Taksim Meydanı' ndaki Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin sorusunu yanıtladı...

İdris Güllüce 3 aralık programı Haberi

İdris Güllüce 3 aralık programı

Sohbet esnasında gençlere nasihatta bulunan, zaman yönetiminin ve kitap okumanın çok önemli olduğunu vurgulayan Bakan İdris Güllüce;  “Genç olduğunuz için şanslısınız, ne kadar erken başlarsanız o kadar az zaman kaybedersiniz. Günde en az bir saat kitap okuyun. Zamanı iyi değerlendirin. Zamanı algılayamayan toplumlar sanayileşemiyor ve kalkınamıyor.”  dedi.


Gençlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Bakan Güllüce ; ” Bu gençlerimizin, çocuklarımızın çevre dostu olması ülkemiz adına sevindirici bir durum. Diliyorum herkes aynı bilince ulaşmış olsun. Tabi bu konuyu da iyi bilmek lazım. Ben de çevreciyim denilerek olmuyor. Dünya bilgiden ibaret, iyi bilmek lazım konuları. Magazinel değil ilmi anlamda bilmek lazım. Magazinel haber bilgisi insanı kültürlü kılmıyor, entelektüel ve münevver kılmıyor. Çevreyi kaynağından kaynak kitaplardan öğrenmek lazım. O yüzden entelektüel olmak gerekiyor.”  diye...