26 / 04 / 2024

İdris Güllüce açıklama

İdris Güllüce açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce: Vatandaşlarımız riskli binalarda yaşamamalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanlığı Valiler Buluşması 2015 toplantısına katıldı. Bakan Güllüce toplantıda başta kentsel dönüşüm olmak üzere gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Habertürk Televizyonu’nda canlı yayına katılan İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması...

İdris Güllüce İztuzu plajına sahip çıktı!

Çevrecilerin günlerce nöbet tuttuğu Muğla’nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı’nın işletme hakkının İngiliz ortaklı bir firmaya verilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den önemli mesajlar geldi.

Dünyayı kirletmeden kalkınmayı başaran bir ülkeyiz!

İdris üllüce: "Türkiye dünyayı kirletmeden kalkınmayı başarmakta olan bir ülke. Biz ortalama yüzde 4 - 6 kalkınıyoruz ama tabiata zarar vermeden nasıl kalkınırız diye özen gösteriyoruz" dedi...

Kentsel dönüşüm için toplam 1 milyar TL kaynak kullanıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşların mağdur olmaması için en ileri derecede hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Kentsel dönüşüm için bugüne kadar 1 milyar lirayı aşkın kaynak kullanıldı” dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde örnek ilçe Ümraniye!

Çevre ve Şehircilik Bakan İdris Güllüce, NTV'de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye'de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı ve Ümraniye Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları örnek gösterdi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti.

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

İdris Güllüce'den öğrencilere burs müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili açıklama yaptı.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce'den Gaziosmanpaşa Belediyesi standına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünya Kadastro Zirvesi’ne katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Bakan Güllüce, ziyareti sırasında Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile de sohbet etti.

İdris Güllüce: Sıfır kilometrelik imar kanunu hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir otelde düzenlenen Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü faaliyetleri açılış toplantısında "İmar Yönetmeliği ve sıfır kilometrelik bir İmar Kanunu hazırlayıp, inşallah toplumun huzuruna sunacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin 29 Mart programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün BİZİM HİKAYE filmini izleyecek.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce Taner Yıldız'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Ukrayna Cumhuriyeti’ne gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ’ın dönüşüne kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na vekalet edecek.

İdris Güllüce açıklama Haberi

İdris Güllüce açıklama

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF), Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlendirildi. Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantı düzenledi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı toplantının ev sahipliğini Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu (YÜF) Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün yaptı. Bugün gerçekleşen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra yapı, çimento ve inşaat sektörünün yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün konuşmasının başında Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu hakkında bilgi verdi. M. Şefik...