29 / 03 / 2024

idris güllüce açıklamaları

idris güllüce açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanlığı Valiler Buluşması 2015 toplantısına katıldı. Bakan Güllüce toplantıda başta kentsel dönüşüm olmak üzere gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

Dünya Kadastro Zirvesi 20-25 Nisan'da İstanbul'da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak olan zirveyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıklama yaptı. İşte İdris Güllüce'nin o açıklaması...

Tapu modernizasyon çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Dünya Bankası arasında 2008 yılında imzalanan anlaşma ile uygulanan proje toplam 125 milyon AVRO tutarında dış kaynak ile finanse ediliyor ve 30 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek.

İdris Güllüce'den güvenli ve kaliteli bina sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce twitterdan yaptığı açıklamada Tunceli, Ceylanpınar ve Hatay'da meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Güllüce "Güvenli kaliteli binalar inşa edeceğiz" dedi.

Bakan Güllüce: Kıyıların makul işletilmesi ile ilgili projeler hazırlıyoruz!

Bakan Güllüce Emirgan Korusuna AVM yapılacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Güllüce "Bizim Bakanlığımız ile ilgisi yok. Emirgan korusu ile de ilgisi yok. Emirgan korusu saatlerce konuşulacak bir yerdir" dedi

İdris Güllüce: Kimseye rant vergisi söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu. HaberTürk Televizyonu’nda katıldığı canlı yayında Emirgan Korusu ve 16/9'a dair açıklamalar yapan Güllüce Rant vergisine de değindi...

İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Habertürk Televizyonu’nda canlı yayına katılan İdris Güllüce'den Emirgan ve 16:9 açıklaması...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Kayseri'ye sosyal tesis!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri ilinde yapılan 1000 kişilik öğrenci yurduna hizmet veren sosyal tesis binasının yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belediyelere desteği devam ediyor!

İmzalanan protokol, nüfusu 200.000’in altındaki yerel yönetimlerin ihtiyacı olan içme suyu, atıksu, derin deniz deşarjı, katı atık, yağmur suyu tesisleri ile ilgili her türlü proje, analiz ve fizibilite çalışmalarını kapsıyor.

Geçen yıl 11 bin 612 taşınmaza aile şerhi konuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, ülke genelinde tapu kütüğüne şerh edilen aile konutu uygulaması hakkında bilgi verdi.

İztuzu'nda şezlong olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bilim adamlarının ’İztuzu Plajı’nda şezlong da olmaması gerektiğini’ söylediklerini belirterek, “ İnsan ayağından başka hiçbir şey olmaması lazımmış " dedi

Bakan Güllüce: Akkuyu, kıytırık bir mühendis işi değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Akkuyu nükleer santral projesi için "Bir tane kıytırık mühendisle olacak iş mi? Ciddi olarak bakılıyor. ‘Nükleer mühendisleri yok’ dendi. Nükleer mühendislerin, hepsi mi olacak bakanlıkta" dedi.

İdris Güllüce İztuzu plajına sahip çıktı!

Çevrecilerin günlerce nöbet tuttuğu Muğla’nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı’nın işletme hakkının İngiliz ortaklı bir firmaya verilmesiyle başlayan tartışmalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den önemli mesajlar geldi.

2014'te 1 milyondan fazla konut el değiştirdi

En az gayrimenkul alım satımının ise 157 konutla Ardahan'da gerçekleştiğini, Hakkari'nin 210, Bingöl'ün 563, Muş'un 658 ve Bayburt'un ise 718 konutla alım satımının en az olduğu iller arasında yer aldığını ifade etti...

Bakan Güllüce'den İztuzu sürprizi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, özelleştirilmesiyle gündemde olan Dalyan'daki dünyaca ünlü İztuzu Plajı ile twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çevrenin korunmasına yönelik attığımız bazı adımlar sanayiye fren olabilir" dedi

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

İdris Güllüce'den öğrencilere burs müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili açıklama yaptı.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce'den Gaziosmanpaşa Belediyesi standına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünya Kadastro Zirvesi’ne katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Bakan Güllüce, ziyareti sırasında Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile de sohbet etti.

İdris Güllüce: Sıfır kilometrelik imar kanunu hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir otelde düzenlenen Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü faaliyetleri açılış toplantısında "İmar Yönetmeliği ve sıfır kilometrelik bir İmar Kanunu hazırlayıp, inşallah toplumun huzuruna sunacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin 29 Mart programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün BİZİM HİKAYE filmini izleyecek.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

idris güllüce açıklamaları Haberi

idris güllüce açıklamaları


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanlığı Valiler Buluşması 2015 toplantısına katıldı. Bakan Güllüce toplantıda başta kentsel dönüşüm olmak üzere gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, toplantıda yaptığı konuşmada "Binaların tabut halinden çıkarılması için kentsel dönüşüm çok önemli.Vatandaşlarımız riskli binalarda yaşamamalı" dedi. 


Bakan Güllüce açıklamasını twitterdan da paylaştı:




Ceren...