29 / 03 / 2024

idris güllüce kimdir

idris güllüce kimdir

İdris Güllüce: "Tapu harcı yatırma ve sonraki makbuz işlemleri için uzun kuyruklarda beklenirdi. Kiosk zaman içerisinde tüm Türkiye'ye yayılacak. Bu uygulamanın dünyadaki tüm tapu dairelerine de örnek olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Erenler kentsel dönüşümde çok hızlı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili "Türkiye genelinde kentsel dönüşümü çok sayıda yerde yapıyoruz ama burası çok hızlı hareket etti" dedi.

Çevre düzeni planlarının hazırlanması planlı gelişmede önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bakanlığımız ülkemizin 79 ilini kapsayan yüzde 98'lik bir alanda çevre düzeni planlarını tamamlamıştır" dedi.

İdris Güllüce: Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (İMSİAD) düzenlenen toplantıya katıldı.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede yol haritası belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin başkanlık ettiği ‘İklim değişikliği ve Hava yönetimi Koordinasyon Kurulu’nda alınan karar çerçevesinde Türkiye, 2030 yılında %21’e kadar sera gazı emisyon azaltımı yapabileceğini bildirdi.

İdris Güllüce'den Ozon Tabakasının Korunması Günü mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 16 Eylül Ozon Tabakasının Korunması Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj..

İstanbul'un yüzde 20'si yenilendi!

Riskli yapıların yenilenmesi çalışmaları hakkında bilgi veren Çevre Bakanı İdris Güllüce, "17 Ağustos depreminden bu yana İstanbul'un yüzde 20'si yenilendi. Çok yol aldık ama gideceğimiz daha çok yol var" diye konuştu.

İdris Güllüce'den öğrencilere burs müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili açıklama yaptı.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

Kentges çalışmalarına hız verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla KENTGES çalışmalarına hız verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentges projesiyle ilgili bilgi verdi.

İdris Güllüce, Gölcük kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı!

17 Ağustos felaketinin merkezi Gölcük'te bugün ilçenin geleceği ile ilgili çok önemli bir protokol imzalanacak. Protokol bugün saat 11.00'de Gölcük'te imzalandı.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm dolandırıcılarına dikkat!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Oruç Reis Mahallesi 'nde inşa edilen evlerin anahtarları Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildi.

İdris Güllüce: Yapı denetim kuruluşlarını daha ciddi denetleyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yapı denetim kuruluşlarını daha da ciddi denetlemeye başlayacaklarını belirterek 'İyi yapana saygımız, iyi yapmayana da ciddi anlamda baskımız, cezamız olacak' dedi.

İdris Güllüce'nin 11 Ekim Cumartesi programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 11 Ekim 2014 Cumartesi programı kapsamında Bakan Güllüce Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa'da yer alan Cumalıkızlık'a gidecek.

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine İdris Güllüce de katıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine katıldı.Güllüce 'Vatandaş brüte, netine çok iyi baksın' dedi.

İdris Güllüce'ye sunulan Fikirtepe son durum raporu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarının gündemine sunulan Fikirtepe kentsel dönüşüm raporunu Emlakkulisi.com açıklıyor... Fikirtepe'de hangi firma ne durumda? 18 sorunlu adada yaşanan sıkıntılar neler?.. İşte detaylar...

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

idris güllüce kimdir Haberi

idris güllüce kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, tapu dairelerinde hizmete sunulan kioskların, işlemleri kolaylaştırdığını belirterek, "Kiosk zaman içerisinde tüm Türkiye'ye yayılacak. Bu uygulamanın dünyadaki tüm tapu dairelerine de örnek olacağını düşünüyorum" dedi.


Güllüce, Keçiören Kaymakamlığında düzenlenen "Kiosk" tanıtım programında yaptığı konuşmada, tapu idaresinin Türkiye'nin en eski kurumlarından biri olduğunu söyledi.


Bu köklü kurumun 26 ülkenin tapu kayıtlarını barındırdığını ifade eden Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde günde takriben 40 bin işlem yapıldığını bildirdi. 


 Güllüce, tapu idaresinin teknolojiyi çok iyi kullandığına ve işlemlerin çoğunu hızlılık prensibine göre yaptığına işaret ederek, teknolojiye ve ekonomik kalkınmaya ayak uydurmak için devlet kurumlarının, yatırımcıların ve vatandaşların çok daha hızlı hareket etmesi gerektiğini belirtti. Güllüce sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Tapu harcı yatırma ve sonraki makbuz işlemleri için uzun kuyruklarda beklenirdi. Bunların...