28 / 03 / 2024

idris güllüce yatırım açıklaması

idris güllüce yatırım açıklaması

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aslan tarafından kuruldu. 

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Gökdemirler Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökdemirler Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından kuruldu. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

idris güllüce yatırım açıklaması Haberi

idris güllüce yatırım açıklaması


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Güllüce ilk olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ali Şekerdağ ’ın karşıladığı Bakan Güllüce’ye Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay ile Zülkif Demirbağ eşlik etti.


Ticaret ve Sanayi Odasında açıklamalarda bulunan Bakan Güllüce, “Yapılan kalkınma hamlesi ile hükümet son 10-12 yılda Türkiye’nin her noktasında gelişme ve kalkınma devam ediyor. Elazığ ili de bunlardan bir tanesi hatta en iyi yerlerden bir tanesi. Kalkınma da bizim bakanlığımızla ilgili rakamlar vermek istiyorum. Dün Çevre Yönetimi Genel Müdürü geldi ve bana ‘sayın bakan 1 Ocak 2014’ten bugüne kadar,...