24 / 04 / 2024

iett elmaktum

iett elmaktum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT arazisinin satış bedelinin ödenmemesi nedeniyle zor durumda kaldı. Toplu taşıma zararı, aktarmada yeni ücretlendirmeyle azaltılacak..

İETT Ulaşım Akademisi kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu UGETAM ile İETT arasında yapılan anlaşma uyarınca Ulaşım Akademisi kurulacak.

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Levent'teki İETT garajı arazisi yeşil alan mı olacak?

AKP, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken bir adım daha attı. AKP’li meclis üyeleri, bir önceki dönemde satılması için İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye devredilen bazı arsaların yeşil alan olması için bir teklifte bulundu.

Topkapı İETT Garajı afet toplanma alanı oluyor!

İBB Başkanı İmamoğlu yeni belirlenen 800’ün üzerindeki deprem toplanma alanlarından ilkini açıkladı. Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajı deprem toplanma alanı oluyor

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

Zeytinburnu İETT Bloklarında kentsel dönüşüm hazırlığı!

Zeytinburnu Merkezefendi'de yer alan İ.E.T.T. Blokları'nda kentsel dönüşüm hazırlığı başladı.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

Topkapı İETT Garajı'na yurt yapılcak!

İBB'nin kendi mülkiyetinde olan Topkapı İETT Garajı'na yurt inşa edilecek. Bu karar İBB Meclisi'nde onaylandı.

Topkapı İETT Garajı imara mı açılıyor?

Fatih Belediyesi Sirkeci Garı ve İETT Garajı’nı kapsayan karara itiraz etti. Belediye dilekçesinde Topkapı’daki İETT Garajı’nın ticaret alanı fonksiyonunda kalması gerektiğini savundu.

Zeytinburnu İETT arazisinde son durum!

Zeytinburnu’ndaki İETT arazisi 1986’da 240 daire karşılığında müteahhit firmaya devredildi. İşte Zeytinburnu İETT arazisinde son durum...

İETT'den doğa yürüyüşü hattı!

İETT, doğa yürüyüşü yapmak isteyen yolcular için Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatlarını yarından itibaren hizmete sunacak.

iett elmaktum Haberi

iett elmaktum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İETT arazisinin Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Sama Dubai'ye 1 milyar 156 milyon YTL'ye satışı ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, satışta son aşamaya gelindiğini ve neticeyi bekledikleri belirtti. Topbaş, "Bu iş öyle veya böyle neticelenecek. Şimdi bir uluslararası, bir küresel sermaye geldi. Böyle bir alış yaptı ve sermayenin çok hassas olduğunu hep söyledik. Bir ülkede güven varsa, istikrar varsa sermaye o ülkeye gidebiliyor. Küresel sermayenin özelliği bu. Sermayenin ne inancı ne milliyeti olmaz. Yabancı bir sermaye şu ya da bu şekilde tedirgin oldu" dedi.

PARA ULAŞIMA HARCANACAK
Kadir Topbaş meblağın küçük bir rakam olmadığına dikkat çekerek, bu satıştan gelecek paranın...