24 / 04 / 2024

ifm projesi

ifm projesi

TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez, İFM inşaatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sönmez, İFM'nin bir emlak projesi olmadığını söyledi. Sönmez, İFM'de yüzde 50'ye geldiklerini belirtti ve 2022 ortalarında biteceğini açıkladı.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2020'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, ''İnşaatlar başta olduğundan çok daha hızlı başlamış durumda. 2020’nin sonunda bitirmiş olacağız. 2022’nin ilk çeyreğinde de taşınmaları başlatmış olacağız'' dedi.

İstanbul Finans Merkezi İstanbul için bir milat olacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Finans Merkezi'nin hızlıca devreye alınmasıyla İstanbul'un bir miladı olacağını söyledi.

Ergün Turan: İFM'ye 2 milyar dolar yatırım planlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yatırım açısından Avrupa ve bölge ülkelerine göre daha avantajlı bir konumda olduğunu anlattı. Turan, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesine de (İFM) değindi.

İstanbul Finans Merkezi projesinin imar çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Anadolu yakasında kurulacak İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesine ilişkin imar planlaması çalışmalarını tamamladı

Vakıf GYO İFM projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

İş GYO İFM projesi 2017 değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO İFM projesi 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO İFM projesi 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi dahilindeki ofis kulelerinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO, İFM'nin en büyük paydaşı!

Kurulduğu günden bugüne emin adımlarla ilerleyen Halk GYO, İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi Projesi'nin (IFM) en büyük paydaşlardan biri olarak, etkin ve karlı yönetim stratejisi ile geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Halk GYO, İFM'deki projesi için ruhsat aldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

İş GYO Finans Merkezi projesini Cityscape'te görücüye çıkardı!

İş GYO, İstanbul Finans Merkezi (IFM) Projesi maketini ilk kez yatırımcılarla buluşturacak. Bunun yanı sıra Kartal Projesi konsept görsellerini de ilk kez tanıtacak olan İş GYO, Kartal projesine ön talepleri toplamaya da Dubai’de başlıyor....

Eren Enerji'nin santral projesi tamamlandı!

Zonguldak´ın Çatalağzı beldesinde Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından inşası sürdürülen santralin projesi tamamlandı

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

ifm projesi Haberi

ifm projesi

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez, Turkcell'in yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör'ün sorularını yanıtlayan Zafer Sönmez, borçlanmaları, THY'nin satış iddiasını ve İFM inşaatını anlattı.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde TVF Genel Müdürü Zafer Sönmez ile yaptığı konuşmayı kaleme aldı.

İşte Dilek Güngör'ün 'Turkcell prangalardan kurtuldu değeri arttı' başlıklı yazısı...

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez ile fonun 2021 ajandasını konuştuk. TVF, bu yıl sıfırdan yatırımlara başlıyor. Sönmez, "İskenderun'da kurulacak petrokimya tesisinde bu yıl sahayı seçmiş olacağız. Madende ise 20 milyon dolar yatırım planlıyoruz" diyor. Sönmez, Turkcell ve THY hisselerini satma planları olmadığının altını çiziyor. İşte Sönmez'in açıklamaları…

İFM'DE YÜZDE 50'YE GELDİK

- İFM'de şu anda inşaatın tamamlanma oranı nedir?

Zafer Sönmez: Devraldığımızda yüzde...