19 / 04 / 2024

İFMde geri sayımı başlattı

İFMde geri sayımı başlattı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kampanya bu ay bitiyor! Geri sayım başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı, EYT...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ekim ayı banka promosyonları kampanyaları için geri sayım başladı. İşte Ekim 2023 emekli banka promosyonları...

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar yandı! Tarih belli! Dolarda son dakika gelişmesi 

Dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar kurunun kaderini belirleyecek kritik gelişme için geri sayım başladı. Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed sonrası dolar ne olur? Bugün dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 

Memur ve emeklinin zam pazarlığında geri sayım! 2 yıllık zam pazarlığında hangi rakamlar masada? Hemen bakın!

Memur ve emeklinin zam pazarlığı için geri sayım başladı. Memurun beklentisi önümüzdeki sene için yüzde 70, 2025 için de yüzde 40 zam oldu. İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman yapılacak? 1+1, 2+1, 3+1 konutlar için geri sayım başladı! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman yapılacak? 1+1, 2+1, 3+1 konutlar için geri sayım başladı... Hemen bakın...

Doların kaderi o karara bağlı! Geri sayım başladı! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. Dolar kuru Perşembe günü yapılacak olan Para politikası faiz toplantısını bekliyor. Geri sayım başladı, dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

İFMde geri sayımı başlattı Haberi

İFMde geri sayımı başlattı
Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı. 


34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı ve toplam inşaat alanının yaklaşık 410 bin metrekare olacağı karma projenin tamamlanmasıyla birlikte Halk GYO, gayrimenkul portföy büyüklüğünün 4 milyar TL seviyesine yaklaşmasını bekliyor. 


Halk GYO ofis kuleleri için aynı zamanda çevre dostu binalarda dünya genelinde geçerli standart olarak kabul edilen ve Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen, LEED yeşil bina standardı altında 'Gold' sertifikası alınması hedefleniyor. İnşaat ruhsatı beklenen konut projesinin de 2015 yılında temelinin atılması...