26 / 04 / 2024

Iğdır Havaalanı Açılışı

Iğdır Havaalanı Açılışı

Erdoğan, Iğdır Havalimanı'nın açılışında, tüm Iğdırlıları selamlayarak, havalimanının kente, bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Iğdır'da 22.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 670 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Iğdır 337 konut ihalesi 8 Haziran'da!

2023 yılına kadar 81 ilde 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Iğdır projesinin ihalesini 8 Haziran'da gerçekleştirecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek.

Iğdır'da miras kavgası: 1 ölü!

Iğdır'da İman Tazegün (55) miras sebebiyle tartıştığı kardeşi Hüseyin Tazegün'ü (46) namaz kıldığı esnada tabancayla başından vurarak öldürdü. Tazegün, cinayetten sonra otomobiliyle Nahcivan'a kaçtı.

Iğdır Havaalanı Açılışı Haberi

Iğdır Havaalanı Açılışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim Iğdır'a bakışımız hiçbir zaman siyaset zaviyesinden, oy üzerinden olmadı. Biz Iğdır'da yaşayan her bir kardeşimizi ülkemizin diğer 80 vilayetindeki 75 milyon insanımız gibi 'yaradılanı yaradandan ötürü sevdik, seviyoruz' anlayışıyla kucakladık. Bütün kamu hizmetlerini 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yerine getirdik. Bu güzel şehrimize kazandırdığımız her bir hizmet bizim için çok değerli ve heyecan vericidir'' dedi.


Havalimanının Iğdır'ın uzun yıllardır özlemi olduğunu ifade eden Erdoğan, temelinin 1996 yılında atıldığını, daha sonra kapatıldığını anlattı. 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın bu işi sahiplenerek çok kısa sürede bitirdiğini belirten Erdoğan, ''Valilik tarafından düşünebiliyor musunuz yapımına başlanan bir havaalanı. Bu şekilde biter mi- Dünyanın her yerinde büyük projeleri devlet bizzat üstlenir ve kendisi yürütür. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızı bunun...