19 / 04 / 2024

İGİAD işadamları

İGİAD işadamları

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği önderliğinde Sudan Cumhuriyetine gezi düzenleyen işadamları yatırım yapma kararı aldı.Yatırımın ağırlıklı olarak tekstil, mobilya ve tarım sektörlerinde olacağı açıklandı.

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

İmar barışı 10 gün içerisinde çıkıyor!

Binali Yıldırım, "Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. Yılların biriktirdiği sorunu çözecek düzenlemeyi önümüzdeki 10 gün içerisinde çıkarıyoruz. Bunun adı imar barışıdır" dedi.

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım!

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor!

Türkiye’de son 15 yılın en gözde yatırım alanı turizm oldu. Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

Iraklı işadamlarından, Türklere 200 milyon dolarlık proje teklifi!

Başbakan Yıldırım’ın Irak ziyareti, iş dünyasında etkisini gösterdi. Iraklı işadamları ziyaretin ardından Türkiye’ye gelerek Bağdat’ta yapılacak 200 milyon dolarlık inşaat projesini Türkler’e teklif etti.

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karadenizli işadamları ABD'de kasaba kuracak!

Karadenizli işadamları ABD’de bir Karadeniz kasabası kurmaya hazırlanıyor. Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan, “ABD’nin Starbucks’ı getirdiği gibi biz de Akçaabat köftesini oraya götüreceğiz” dedi.

65. Hükümet, Ankaralı iş adamlarına umut verdi!

Uzun yıllar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65’inci hükümet, Ankaralı iş adamlarına gelecek için umut verdi.

İGİAD işadamları Haberi

İGİAD işadamları

Üyesi olan firmaların dünya pazarına açılmasını sağlamak amacıyla geniş katılımlı organizasyonlar gerçekleştiren İGİAD, Sudan’a giderek burada iş görüşmelerinde bulundu. İGİAD’lı iş adamlarının katıldığı iş gezisinde grup, bakanlar düzeyinde karşılandı. Türkiye ile Sudan arasında karşılıklı olarak imzalanan Tarım anlaşması gereği oluşan teşviklere binaen özel davetler gerçekleştirildi.


22- 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen İş gezisinde; T.C. Hartum Büyükelçiliği, T.C. Ticaret Müşavirliği, TİKA Hartum Şubesi, Türk Sudan İş Adamları Derneği, Sudan İşadamları ve İşverenler Federasyonu, Yatırım Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, muhtelif STK lar, Türk ve Sudan menşeili işletmeler ziyaret edildi. İkili şirket görüşmeleri ile bir araya gelen iş adamaları çeşitli yatırım görüşmeleri yaptı. 


İGİAD yapılan toplantılar ve seminerler ile kuruluş amacı olan iş ahlakı konusunda bilgi ve tecrübelerini Türkiyeli ve Sudanlı iş adamları ile...