19 / 04 / 2024

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede

Bizim Evler 6 İhlas Yapı satış ofisi telefon numarası 0212 405 10 00 olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 1.661 daire ve 160 cadde mağazası yer alıyor.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede 1.661 daire ve 160 cadde mağazası yer alıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 fiyatlar!

Ispartakule Bizim Evler 6 fiyatlar kapsamında fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 120 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bizim Evler 6 Evleri nerede?

Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneği yer alıyor. Peki Bizim Evler 6 Evleri nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler 6 ile Ispartakule'deki konut sayısını 5 bin çıkarıyor!

IHLAS Yapı, dokuz ay önce satışa sunduğu 'Bizim Evler 6' konut projesinde kaba inşaatı tamamlandı. Ispartakıüe'de inşa edilen binalar gökkuşağı renkleriyle öne çıkıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daireleri arasında 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

Toplamda 1.200 adet daire ve 60 adet dükkanın yer aldığı Bizim Evler 6 Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor!

Ispartakule'de 3 bin 500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgede konut sayısını 5 bine çıkaracak. Projeye yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi var

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, Bizim Evler'e komşu oldu!

İBB tarafından hayata geçirilecek olan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki Bizim Evler projesine komşu oldu..

Bizim Evler 7'de erken teslim sevinci!

İhlas Yapı, Bizim Evler 7’de de teslimatı öne çekerek yeni sakinlerine çifte bayram yaşatıyor. Yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Bizim Evler 7 sitesinde yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile birlikte yaşarken iki bayramı bir arada yaşıyor.

Bizim Evler 7'de 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

İhlas Yapı, İstanbul’un prestijli yerleşim bölgelerinden Ispartakulede, TEM Ispartakule gişelerinin yanıbaşında konumlandırdığı Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bizim Evler'de 240 ay vade kampanyası!

Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla lanse edilen dev konut kampanyasına dahil olarak Bizim Evler markalı projelerinde 240 aya kadar vadeyle satışlara başladı.

Bizim Evler 7’de yüzde 5 peşinatla!

İhlas Yapı; Bizim Evler 6’da teslime hazır daireleri yatırımcıya sunarken, Bizim Evler 7’de de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

İhlas Yapı'dan Bizim Evler projelerinde döviz kampanyası!

İstanbul Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede Haberi

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede

İstanbul Anadolu Yakası Avcılar - Ispartakule lokasyonunda hayata geçirilen Bizim Evler 6'da konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Bizim Evler 6 İhlas Yapı satış ofisi ile 0212 405 10 00 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Avcılar Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 10'luk kısım 5 ay sonra, yüzde 10'luk kısım 10 ay sonra ödeniyor, kalan kısım için ise banka kredisiyle taksit imkanı sunuluyor. 


Ispartakule Bizim Evler 6'nın ortak yaşam alanları; Türk Hamamı, seyir terasları, basketbol, fitness salonları,  açık hava sineması, buhar odaları, şelaleler, koşu ve bisiklet parkurları, sauna, göletler, kapalı yüzme havuzu, futbol ve voleybol...