27 / 04 / 2024

ihlas yapı

ihlas yapı

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celep 15 Temmuz değerlendirmesinde bulundu. Celep, "15 Temmuz'un ardından bir yılı geride bıraktık. Dünya tarihinde benzeri görülmemiş bir darbe girişiminin yaralarını hızla sardık. Milletçe el ele vererek, ekonomik büyüme ve siyasi istikrarı devam ettirdik." dedi.

Bizim Evler 6 projesi 6 ay erken teslim ediliyor!

İhlas Yapı tarafından İstanbul Ispartakule'de inşa edilen Bizim Evler 6 projesinin teslim tarihi söz verilen süreden altı ay öne çekilerek Mayıs 2016'da erken teslim ediliyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da kampanya!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı. Kampanyada peşinat yüzde 5 olarak belirlendi.

Ispartakule Bizim Evler'de satış ve tapu devri durdurulmadı!

İhlas Yapı A.Ş., İstanbul ili Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulamasının 'Bizim Evler' markalı projelerin tamamının dışında kaldığım belirtti.

Zeki Celep: İnşaatta uluslararası marka olduk!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Sektörümüzün temsilcileri, dünyanın en büyük arasına adını yazdırmayı başardı. Şimdi dünya projelerine imza atıyoruz" dedi.

Ispartakule Bizim Evler 7'ye yoğun ilgi!

İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki yeni projesi Bizim Evler 7'ye yoğun talep geldi. Satışa çıktığı gün yüzde ellisinin satıldığı belirtilirken, Ispartakule'yi de gayrimenkul yatırımında ön plana çıkardı.

Bizim Evler 7'de ön talep toplanmaya başladı!

İHLAS YAPI, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekledi. Bizim Evler markalı 6 projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan firma, Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı.

Bizim Evler 7, ön talep topluyor!

Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. 532 konuttan oluşan projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde...

İhlas Yapı Ispartakule'de 5 bin konut hedefliyor!

Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgede konut sayısını 5 bine çıkaracak. Projeye yerli - yabancı yatırımcılardan büyük ilgi var

Bizim Evler 6'ya yabancı ilgisi arttı!

Ispartakule’de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Projede daire fiyatları 316 bin liradan başlıyor...

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa satın aldı!

İhlas Yapı, Ispartakule'de yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dahil edilecek.

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa aldı!

İhlas Yapı, Ispartakule'den yeni bir arsa daha aldı. Bölgedeki konut sayısı 5 bine yükselecek. Ispartakule'deki Bizim Evler projesi büyüyor. İhlas Yapı, arsa üzerinde geliştireceği projeyi Bizim Evler 6’ya dahil ederek projeyi daha da büyütmüş olacak.

İhlas Yapı yeni arsa satın aldı!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek...

Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü başlıyor!

Gaziosmanpaşa' da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü için düğmeye basıldı. Türkiye' nin en büyük projesi olacak bu dönüşüm, İhlas Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilecek...

İhlas Yapı'dan kentsel dönüşüm atağı!

İnşaat sektörünün köklü firması İhlas Yapı A.Ş., Gaziosmanpaşa’da başlattığı kentsel dönüşüm projesiyle Türkiye’nin en büyük projesini hayata geçiriyor. Dev bir yatırımla hayata geçirilen proje için çalışmalar hızla başlatıldı...

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı 2019'a hazır!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "İhlas Yapı olarak 2019 yılında da ülkemizin ve milletimizin yararına olan her projede var olma gayretinde olacağız" dedi...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

İhlas Yapı'dan Bizim Evler projelerinde döviz kampanyası!

İstanbul Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları 92 bin 393 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

ihlas yapı Haberi

ihlas yapı




15 Temmuz 2016 gecesi milletimizin demokrasiye sahip çıkarak hain kalkışmaya gösterdiği direniş tarihe altın harflerle yazılmış yeni bir kahramanlık destanı olmuştur. Aradan on yıllar da geçse şüphesiz ki o geceyi hiçbir vatanseverin unutması asla mümkün değildir.


Unutulmaması gereken bir diğer unsur da 16 Temmuz sabahı milletçe yeni güne, heyecanla, umutla ve daha güçlü başlamamız, iş yerlerimize, okulumuza, bankamıza, hastanemize, atölyemize sanki hiçbir şey olmamış gibi gitmemizdir. Hayatın olağan akışını devam ettirme azim ve kararlığımızdır. Bu duruş, dünyada hayranlık uyandırmış, bazı sözde müttefiklerimizde de şaşkınlık meydana getirmiştir.


Yalnızca o gece yaşadıklarımız değil, sonrasında da milletimize yaşatılmak istenen ekonomik krizler, komşularımızla oluşturulmak istenen suni çatışmalar, terör saldırıları ve daha pek çok tertip de bu darbe girişiminin devamı niteliğindeydi. Tüm dünyanın gözü önünde yapılan...