26 / 04 / 2024

ikea 2016 koleksiyonu

ikea 2016 koleksiyonu

Ikea tarafından üç yıldır düzenlenen ‘Demokratik Tasarım Günleri’nin bu yılki konusu evlerdi. Habertürk muhabiri, insanının eve bakış açısını Ikea’ya koleksiyon yapan ilk Türk tasarımcı Pınar Demirdağ’a sordu. İşte o röportaj.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

İkea Ryssby ailesi geleneksel ve moderni buluşturuyor!

Yıl boyunca farklı dönemlerde yeni ürünlerini ziyaretçilerine sunan IKEA mağazaları, bu kez RYSBBY ailesini müşterileriyle buluşturuyor. RYSSBY Koleksiyonu’nda, geleneksel tasarımları bugünün modern yaşamına uyarlıyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2016 sonunda!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Çekmeköy Efedra projesinde 2016 Mayıs'ta teslim!

Ary Yapı imzası ile İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de hayata geçirilen Efedra projesinde toplam 92 adet konut yer alıyor. Proje teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2016'da!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.

Resim İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor.

Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te!

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin katılımıyla Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez sunuluyor.Kütahya Porselen’in porselen modasına yön veren 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te...

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova Esenköy Tünelleri 2016’da tamamlanacak!

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çamlıca Camii 2016'da hazır!

Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan Çamlıca Camii’nin minareleri yükselmeye başladı...

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016’da ibadete açılacak!

Cumhuriyet tarihinde insaa edilen en büyük cami özelliğine sahip Camlıca Camii'nin minareleri yükselmeye başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Cami 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılacak" dedi.

ikea 2016 koleksiyonu Haberi

ikea 2016 koleksiyonu

Pınar Demirdağ, Saint Joseph Lisesi’nden sonra Saint Etienne’de obje tasarımı okumuş. İkinci senenin sonunda grafik tasarım bölümüne geçmiş ve oradan mezun olmuş. Ortağı Viola Renate ile kendi isimlerini taşıyan markaları Pınar&Viola adı altında sosyo kültürel mesajlar içeren görsel koleksiyonlar hazırlıyorlar. Ikea ile de yolları bu vesileyle kesişmiş. Pınar&Viola’nın hazırladığı görsel koleksiyon, çarşaf, masa örtüsü, tişört, çanta, kâse gibi günlük hayatta sıkça kullandığımız pek çok eşyada hayat bulmuş. Koleksiyon Haziran 2017’de satışa sunulacak.


- Ikea ile yollarınız nasıl kesişti?


Tam bir yıl önce Ikea’nın kreatif direktörlerinden Henrik Most Nielsen’den bir mail aldık. Kendileri için bir koleksiyon yapmamızı istiyordu. Önce inanamadık ve bir gün sonra cevap verdik. Biz her yıl yeni görsel koleksiyonlar hazırlıyoruz. Bunu dünyada tek biz yapıyoruz. Görsel koleksiyon otomobilden telefona,...