16 / 04 / 2024

ikea ev tasarımları

ikea ev tasarımları

Ikea, kendi tarzında destek verdi. Yeni tasarlanan evler, mültecilere ev ortamını yaşatmayı hedefliyor.

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

Ev hanımlarına emeklilik primi ne kadar? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımlarının emeklilik durumu şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. İşte ev hanımlarının emekli olma şartına dair araştırılanlar!

Ev hanımlarına müjdeli haber! Prim desteği geliyor

Ev hanımlarına prim desteği de sağlanacağı belirtilen beyannamede emeklilik yaşının çocuk sayısına göre aşağı çekileceği ve devletin yıllık prim desteğinin yıllık 12 bin 804 lira olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Hükümetten ev hanımları için tarihi adım! 12.000 TL maaş bağlanacak! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Bu beyannamede ev hanımlarının emeklilik durumu da yer aldı. İşte detaylar!

Ev hanımlarına artık maaş bağlanıyor! 12 bin TL haberini Cumhurbaşkanı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ev hanımları için bir müjdeli haber duyurdu. Ev hanımlarına 12.000 TL verilecek. Ev hanımları hem emekli olup hem de 12.000 TL’lik Maşa sahip olacak. İşte tüm detaylar…

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Detaylar açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında bir müjde verdi. Erdoğan, ev hanımlarına emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Ev hanımlarına aylık 1100 lira ödeme yapılacak! İsteyen tek seferde 13.200 TL alabilir!

Ev hanımları için yeni destek programı duyuruldu. Bu programa göre ev hanımları tek seferde 13.200 TL alabilecek.

Devlet ev hanımlarına 1000 TL verecek! Bu şartları taşıyorsanız bayramdan önce alabilirsiniz!

Çalışmayan ev hanımları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir destek programı başlattı. Başlatılan bu destek ile çalışmayan ev hanımlarına 500 TL- 1000 TL arasında nakit desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Bakanlıktan ev hanımlarına müjdeli haber! Tam 500 TL harçlık verilecek, işte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bir proje ile ev hanımlarına nakit desteği sağlanacak. "Ev Hanımlarına Yeni Destek Yardımı" adı verilen bu kampanya ile ev hanımları, başvuru yaparak destekten faydalanabilecekler. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

ikea ev tasarımları Haberi

ikea ev tasarımları

Dünya gündeminden düşmeyen mülteci sorununa Ikea, kendi tarzında destek verdi.


Mülteci kamplarından hayatlarını devam ettirmeye çalışan mültecilere, firmalar yardımlarını esirgememeye devam ediyor. Firmaların verdiği destekler her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Ikea mülteci sorununa karşı kararlı duruşunu, bu sefer de mülteci kampları için yaptığı tasarımlarla gösterdi.


“Better Shelter” adını verdikleri tasarımı aynı zamanda da yılın tasarımı ödülüne layık görüldü. Yenilenebilir materyallerden yapılan ev, toplam 68 parçadan oluşuyor ve birkaç saat içerisinde monte ediliyor.


5 kişilik bir ailenin rahat bir şekilde barınabilmesi için tasarlanan evlerin üretimi 2015 yılından bu yana devam ederken, birçok aileye de yuva oluyor. Dünyanın çeşitli yerlerindeki mülteci kamplarına yollanan evler, mültecilere ev ortamını yaşatmayı...