24 / 04 / 2024

IKEA maaş

IKEA maaş

Dünya mobilya devi IKEA, Amerika'daki mağazalarında çalışanlarının maaşlarını yüzde 17 oranında artırma kararı aldı.Şu anda 9,17 dolar civarında olan saatlik asgari ücret, bu kararla ortalama 10,76 dolara çıkacak.

Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş ayrıntılar! Beş soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca emekli ve memurların zamlı maaşları ödenmeye başladı. Herkesin merak ettiği ilave zamlarla ilgili yasa henüz yürürlüğe girmediği için artışların ilk adımı maaşlara yansıtıldı. İkinci ödemeler ise yasa çıktıktan sonra yapılacağı belirtildi.

Emekli ve memur maaşlarında rekor yükseliş! Maaşlarda 1.458 lira artış oldu!

80 milyon vatandaşın maaşları yeniden hesaplandı ve 266 bin emeklinin maaşlarında rekor yükseliş meydana geldi. Asgari ücretlinin maaşı 4253 liraya yükseldi.

Ne kadar emekli maaşı alırım? SGK 4A, 4B ve 4C maaş hesaplaması!

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile emekli maaşları belli oldu. En düşük emekli maaşı 1500 liradan 2500 liraya yükseltildi. Peki bugün emekli olanlar ne kadar maaş alır? İşte 4A, 4B ve 4C emekli maaşı hesaplaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne üye bankaların alacakları için geçerli olmak üzere; Aylık geliri asgari ücret ve altında olan borçluların üye bankalar nezdindeki hesaplarına yatırılan ücret ve maaşlarına haciz ve teminat alınmayacağına karar verildi.

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Zamlı maaşlarına kavuşmak için gün sayan milyonlarca emekli, maaş farklarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor. SSK Bağ-Kur emekli maaş farkı ne zaman yatar? Maaş farkı ne zaman yatacak?

Emekli maaşlarında ek zamlar arttı! İşte kritik tarih!

Milyonlarca emeklinin yüzde 25 zamlı maaşını hafta başından itibaren ödenecek. Vatandaşlar da merakla "2022 emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ne kadar zam yapıldı? En düşük emekli maaşı ne kadar?" sorularının yanıtını arıyor...

Ek zam ve maaş zam farkları ile ilgili flaş açıklama!

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte 2022 zamlı maaşlarını örenen milyonlarca emekli ve memur maaşlarının verileceği günü heyecanla bekliyor. Emekli ve memurlar zamlı maaşları öncesinde maaş farklarının ne zaman verileceğini araştırıyor...

Memur ve emekliye ek zam 15 Ocak maaşına yetişmeyecek!

Memur ve emekliler 15 Ocak'ta verilmesi planlanan ek zamları dört gözle bekliyor. Ancak, memur ve emekliye ek zamların 15 Ocak maaşına yetişmeyeceği belirtildi.

Memur maaşı zammı ve etkileri 17 soruda tüm detaylarıyla!

06 Ocak 2022 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Mali ve Sosyal Haklara ilişkin Genelge sonrasında 2022 yılında uygulanacak maaş katsayılarının belli olması birçok ödemeyi de netleştirdi.

Milyonlarca emekliye maaş zammı müjdesi!

En düşük emekli aylığının 2500 liraya çıkarılması doğrudan 1 milyon 265 bin emeklinin yüzünü güldürürken Temmuz'da 1500 lira alana yüzde 25.5 zam + 617 liralık zam müjdesi geldi. İşte emekli maaşlarındaki son dakika gelişmesine ilişkin detaylar...

Emekli ve memurların zamlı maaşlarının yatacağı tarih açıklandı!

Milyonlarca emekli ve memurun zamlı maaşlarının yatacağı tarih belli oldu. İşte çok fazla merak edilen o tarih...

4.250 Lira ve üstü maaş alanlara şok haber: AGİ kalktı mı?

Milyonlarca çalışana işveren tarafından devlet adına ödenen ve işverenin gelir vergisinden düşülen AGİ ile çalışan işçilerin maaşı her ay belli oranlarda artış gösteriyordu. Peki AGİ 2022 yılında olacak mı? AGİ, 4.250 lira ve üstü maaş alanlarda kalktı mı? İşte ayrıntılar...

IKEA maaş Haberi

IKEA maaş

IKEA yönetiminin aldığı karara göre, artış 1 Ocak 2015'ten itibaren geçerli olacak. Şu anda 9,17 dolar civarında olan saatlik asgari ücret, bu kararla ortalama 10,76 dolara çıkacak. 


Çalışanlarının ücretlerini rakiplerine göre belirleyen IKEA, asgari ücret konusunda ABD hükümetinin yaptığı son düzenlemelerden sonra bu yaklaşımını değiştirdi. IKEA-Amerika Başkan Vekili Rob Olson, konuyla ilgili olarak, '' Rekabetten çok, çalışanlarımızı düşünmeye karar verdik'' dedi.


Asgari ücret artırımının işe alımları ya da çalışma saatlerini düşürmesinin mümkün olmadığını dile getiren Olson, ürün fiyatlarında herhangi bir artışa gidilmeyeceğini de...