20 / 04 / 2024

ikebana evleri villa

ikebana evleri villa

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de inşaatı devam eden İkebana Evleri'nden villa tadında teras katları satışta! Şimdiye kadar hep lüks konut ve villalara imza atan Güneri İnşaat, orta gelir gurubuna da villa konforunu teras katlarıyla yaşatıyor.

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar...

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden villa aldı!

Süperstar Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı...

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pelican Hill Evleri'nde 8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde bulunan Pelican Hill Evleri'nde yer alan villa 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ikebana evleri villa Haberi

ikebana evleri villa

Türkiye'nin, mimarisinde Japon esintileri taşıyan ilk konut projesini hayata geçiren Güneri İnşaat, Bahçelievler'de inşaatına devam ettiği İkebana Evleri'nde villa konforunda teras katları sunuyor. Güneri İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, "Bugüne kadar İstanbul Anadolu yakası boğaz hattında lüks konutlar inşa ettik. Güneri İnşaat'ın B ve C orta gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan İkebana Evleri'nde orta gelir grubuna da villa konforunu yaşatacağız" dedi. Sadece 6 tane olan ve 4+1 şeklinde planlanan teraslı dairelerin büyüklüğü 243 ile 248 m2 arasında değişiyor. Teras büyüklüğü 35 ve 67 m2 arasında olan dairelerin fiyatı ise 585.916 YTL ile 602.960 YTL arasında değişiyor.

24 ve 36 ayda vade farkı yok