25 / 04 / 2024

iki mahalleyi birbirine bağladılar

iki mahalleyi birbirine bağladılar

Karabük'te iki mahalle arasındaki ulaşım için apartmanın 4. katındaki geçit kullanılıyor

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümü durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi!

Devlet, İskenderun'da 5 mahallenin dönüşümü için iki defa karar almış, hem seçim çalışmalarında kentsel dönüşüme hayır kampanyası düzenleyen CHP teşkilatları, hem de kurulan derneklerin itirazlarıyla Danıştay kararı iptal etmişti. Kentsel dönüşüm durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi...

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Antalya Değirmenli Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli köprüsünü yeniden inşa ediyor.

Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı kardeşleri birbirine düşürdü!

2013 yılında hayatını kaybeden araştırmacı gazeteci Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı aileye birbirine kattı. Yazlık, baba bir anne ayrı iki mirasçı kardeşi, karşı karşıya getirdi. 

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Alanya Ak Köprü 17 Mart'ta açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da 12 mahalleyi birbirine bağlayan ‘Ak Köprü’nün inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Ak Köprü 17 Mart Cuma günü hizmete açılacak.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

iki mahalleyi birbirine bağladılar Haberi

iki mahalleyi birbirine bağladılar

Karabük Merkeze bağlı Yeşilmahalle ve Esentepe Mahallesi sınırında bulunan Füze Kent Apartmanı görenleri şaşırttı, iki mahalle arasında zor olan geçişler kolaylaşsın diye 12 metre uzunluğunda bir geçit...