19 / 04 / 2024

ikinci el ev kredisi

ikinci el ev kredisi

DenizBank ve Realty World'ün yaptığı işbirliği sonucu ikinci el ev almak isteyenlere, her ayın 9 - 19 ve 29'unda Denizbank tarafından düşük faizli konut kredisi uygulanacak.

Yeni konut projelerine ilgi azaldı! O ilde ikinci el evler daha hızlı satılıyor...

Konut fiyatlarının artması dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. Yeni sıfır ev alamayan vatandaşlar ikinci el konutlara yöneldi.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

Araba alacaklar dikkat! İkinci el SUV fiyatları şaşırttı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Araba alacaklar Türkiye'de en uygun fiyatlar ile satışa çıkarılan, en iyi ikinci el SUV araçları araştırıyor. Peki Türkiye'deki en ucuz ikinci el SUV araçları kaç lira? İşte Türkiye'deki en ucuz ikinci el SUV 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Kademeli olarak gelecek

Sıfır ve ikinci el otomobilde fiyatların düşmesi beklenirken flaş bir gelişme oldu. Otomotiv piyasasında araç alım satımı ile ilgilenenlerin ödediği KDV oranı yüzde 1'den yüzde 18'e yükseltilmişti. Bu artış araba fiyatlarına zam olarak yansıdı. 

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

İkinci el araçlarda tercih öncelikleri değişti! İşte 2022'nin en az yakan otomobil modelleri

Otomobil'de ikinci el pazarlarına giden yurttaşlar, özellikle bir yıl içinde artan akaryakıt fiyatlarının etkisi ile en az yakan otomobil modellerini tercih ediyor. Biz de en az yakan araba modellerini sizler için derledik. İşte yakıtı adeta koklayarak tüketen arabalar...

Araba alacaklara kötü haber geldi! Son dakika zam dalgası! İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları!

Araba almak isteyen vatandaşlar sıfır ve ikinci el araba fiyatlarını yakından takip ediyor ve araştırıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? Yeni zam gelecek mi? İşte detaylar...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el otomobil satışları yapan firmalar, satışlarını yeniden artırmak amacıyla farklı uygulamalar düzenlemeye başladı. Bu uygulamalardan biri de sıfır kilometre garantisi oldu. Artık ikinci el otomobil satışı yapan firmalar alıcılarına, sıfır kilometre garantisi sunuyor. Ayrıntılar haberimizde..

ikinci el ev kredisi Haberi

ikinci el ev kredisi

Realty World ofisleri de komisyon oranlarında indirim yaparak, elverişli fiyatlarla konut edinme fırsatı sunacak.
DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Ana hissedarımız Dexia, konut finansmanı konusunda Avrupa'da kayda değer bir güce sahip. Bizde, sektörün güçlü markalarıyla işbirliğine giderek, konut finansmanında DenizBank farkını ortaya koymak istiyoruz" dedi.
Realty World Türkiye Genel Müdürü Hilmi Işıkören ise "Sektörde ilk ve farklı bir uygulama olan bu çözümü 2008 yılı sonuna kadar uygulama kararı aldık" diye konuştu. Kampanya kapsamında, her ayın 9-19 ve 29'unda Realty World ofisleri aracılığı ile yapılacak konut kredisi taleplerinde yüzde 1,09 başlayan vade seçeneklerine göre faiz oranları uygulayacak. Realty World ise aynı tarihlerde geçerli olmak üzere yüzde 3 olan hizmet bedelini yüzde 1,99...