23 / 04 / 2024

ikitelli osb su kesintisi 7 Ocak 2015

ikitelli osb su kesintisi 7 Ocak 2015

İstanbul'un bazı ilçelerinde 7 Ocak 2015 Çarşamba günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

İkitelli OSB'den 3 milyon metrekarelik ek alan talebi!

İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Akkaya, bölgede dikkat çeken problemlerle ilgili firmalarla yapmış oldukları anket kapsamında, en temel sorunun kapasite artışına gidilememesi olduğunu belirtti.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Didim Su Ürünleri OSB'nin turizme etkisi mecliste!

Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Projesi'nin bölgedeki kültür varlıkları ve turizme etkisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Fatsa OSB 2. Etap için protokol imzalanacak!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. etap alanında yer alan su kuyularının başka bir yere nakli konusunda Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını söyledi.

Kastamonu Taşköprü OSB’de kamulaştırmalar bitti!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Hasanlı Göleti’nden 2017 yılında su içilebileceğini söyledi. Arslan, " Taşköprü OSB’de kamulaştırmalarımız bitti ve bedellerini ödedik." dedi.

Ödemiş OSB 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

Ödemiş OSB'nin yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen proje çerçevesinde kazı ve dolgu çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

ikitelli osb su kesintisi 7 Ocak 2015 Haberi

ikitelli osb su kesintisi 7 Ocak 2015


İstanbul'un bazı ilçelerinde 7 Ocak 2015 Çarşamba günü su kesintisi yapılacak.  Peki İstanbul'da hangi ilçelerde su kesintisi yapılacak?



Başakşehir su kesintisi 7 Ocak 2015


Arıza Tarihi : 2015-01-07 06:21:57

Arıza Yeri : BAŞAKŞEHİR

Arıza Sebebi : ENERJİ KESİNTİSİ PROBLEMİ

Etkilenen Yerler : BAŞAKŞEHİR MH

İKİTELLİ OSB MH

ZİYA GÖKALP MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 7.1.2015 tarihinde saat 9:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.



Kağıthane su kesintisi 7 Ocak 2015


Arıza Tarihi : 2015-01-06 11:02:56

Arıza Yeri : KAĞITHANE

Arıza Sebebi : DEPLASE EDİLEN ANA İSALE HATTI BAĞLANTISI

Etkilenen Yerler : ÇAĞLAYAN MH

GÜRSEL MH

MEHMET AKİF ERSOY MH

MERKEZ MH

TALATPAŞA MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 7.1.2015 tarihinde saat 8:30 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.



Kadıköy su kesintisi 7 Ocak...