25 / 04 / 2024

Ilgaz Dağı geçiş tüneli ne zaman açılıyor

Ilgaz Dağı geçiş tüneli ne zaman açılıyor

TÜRKİYE’nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı geçiş tüneli bu yıl sonu açılıyor!

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

İBB'nin bugünkü meclisinde öğrencilere yapılan yüzde 40'lık oranında zam geri alındı. Peki, tek geçiş biletlerde de düşüş oldu mu? Tek geçişin fiyatı da indi mi? Detaylar haberimizde...

İETT'ye son gelen zamdan sonra tek geçiş fiyatı ne kadar oldu? İşte İETT güncel tek geçiş fiyatı...

İstanbul'da akaryakıt ücretlerinin artışı gerekçe gösterilerek toplu ulaşıma yüzde 40 oranında zam yapıldı. Bu kararın ardından tek geçiş fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki İstanbul'da tek geçiş ne kadar? İşte detaylar...

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlarla beraber köprülerde, her iki yönde de geçiş ücreti alınacak. 

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilen konutlar teslim ediliyor!

Erzurum'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ilgaz Dağı geçiş tüneli ne zaman açılıyor Haberi

Ilgaz Dağı geçiş tüneli ne zaman açılıyor

TÜRKİYE’nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. Tünelle Ilgaz Dağı geçişi 5,4 kilometre kısalarak 11 bin 815 metreye düşecek. Böylece dağ geçiş süresi 25 dakika kısalıp, 8 dakikaya inecek.


Beraberinde Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Altıntaş, Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk ve yetkililerle birlikte Ilgaz Dağı tünel inşaatını inceleyen Vali Vahdettin Özcan, şantiye şefi Ömer Fettahoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tünel inşaatı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Vahdettin Özcan, inşaatın Çankırı ve Kastamonu yönünden iki ayrı şantiyede devam ettiğini belirterek şöyle dedi:


"Tünel inşaatı 2012 yılının 9 Kasım’ında başladı. Ilgaz...