20 / 04 / 2024

ılgaz dağı kastamonu tarafındaki çalışmalar son durum

ılgaz dağı kastamonu tarafındaki çalışmalar son durum

Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü Ilgaz Tüneli Kontrol Şefi Hüseyin Maral, Ilgaz Tüneli' ndeki çalışmaların, Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı tarafından çift yönlü olarak sürdürüldüğünü söyledi...

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Son dakika! Kastamonu'da deprem!

Son dakika! Kastamonu’da deprem meydana geldi. İşte detaylar!

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

Kastamonu'da 1050 konutun ihalesi yapıldı!

2022 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kastamonu'da afet sonrasında inşa edilen konutların ihalesi hakkında açıklamada bulundu. 

Kastamonu'da kira fiyatları yüzde 27,6 arttı!

Türkiye genelinde kira ücretleri tavan yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin değerli kentlerinden Kastamonu'da kira ücretleri yüzde 27,6 yükseldi. 

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Kastamonu'da konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Sel felaketi yaşanan Kastamonu'da incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel nedeniyle yıkılan evler yerine inşa edilecek konutların yapımına bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu mecliste!

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ılgaz dağı kastamonu tarafındaki çalışmalar son durum Haberi

ılgaz dağı kastamonu tarafındaki çalışmalar son durum


Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü Ilgaz Tüneli Kontrol Şefi Hüseyin Maral, Ilgaz Tüneli'ndeki çalışmaların, Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı tarafından çift yönlü olarak sürdürüldüğünü ve dönem dönem ağırlaşan kış koşullarının tünel çalışmalarını etkilemediğini belirtti. Maral, çalışmaların, 7 gün 24 saat vardiya usulü ile devam ettiğini ifade ederek, şöyle dedi:


"Sol tüpü 5 bin 391 metre, sağ tüpü ise 5 bin 370 metre olan Ilgaz Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarının yüzde 30'u bitirildi. Bunun yanında su yalıtımı ve nihai beton kaplama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Çankırı tarafındaki bölümde sağ tüpte bin 355 metre, sol tüpte bin 375 metre ve Kastamonu tarafındaki bölümde sağ tüpte 230 metre, sol tüpte 205 metre tünel açılarak desteklemesi tamamlandı. Çankırı tarafında 500 metrelik kesimin...