29 / 03 / 2024

Ilgaz Dağı tünelinden geçiş ne kadar sürecek

Ilgaz Dağı tünelinden geçiş ne kadar sürecek

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

İç Anadolu'yu Batı Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin faaliyete geçmesi, hem ekonomiye hem de bölgeye can verecek. Tünelin hizmete girmesinin ardından 27 dakika kısalarak 8 dakikaya düşecek.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışık göründü!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışığın göründüğünü bildirdi. Çankırı Valisi Özcan: "Nisan ayı sonlarına doğru çalışmaların tamamlanıp, ilk aracın tünelden geçmesi bekleniyor"

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 85'i tamamlandı!

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı Tüneli inşaatının yüzde 85'inin tamamlandı. 2012 yılında inşasına başlanan tünelin, önümüzdeki nisan ayında açılması bekleniyor.

Ilgaz Tüneli'nde taşıt geçişi Nisan'da başlıyor!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli Nisan'da bitecek!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde sona gelindi!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle tünel çalışmalarını inceledi, İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Ilgaz Dağı Tüneli 2015 sonunda açılacak!

Ilgaz Dağı geçişi 5,4 kilometre kısalarak 11 bin 815 metreye düşecek. Böylece dağ geçiş süresi 25 dakika kısalıp, 8 dakikaya inecek. Türkiye'nin en uzun tünellerinden birisi olan İlgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor.

Ilgaz Dağı Tüneli 8 dakikada geçilecek!

Türkiye'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan tünelin, önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. Türkiye'nin en büyük tüneli olacak olan Ilgaz Dağı Tüneli 'nin yüzde 60 'ı tamamlandı.

Ilgaz Dağı Tüneli ne zaman tamamlanacak?

Ankara'ya ulaşımda Ilgaz Dağı'nın coğrafi yapısı nedeniyle özellikle Kastamonu başta olmak üzere yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak üzere Ilgaz Tünelinde çalışmalar 2 yıldır 24 saat vardiya usulü ile hızla devam ettiği belirtildi.

Ilgaz Dağı tüneli 2015 yılında tamam!

Ilgaz Dağı tüneli 2015 yılında tamamlanacak. 15'inci Bölge Müdürü Sami Uyar, Ilgaz tünellerinin, Kastamonu-Çankırı Projesi Kuzey- Güney Ana akslardan İnebolu-Kastamonu-Çankırı-Mersin aksının Kastamonu-Çankırı kesimini oluşturduğunu belirtti

Elazığ PTT Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi eylül ayında hizmete başlayacak!

Elazığ PTT Başmüdürü Bedri Evran eski dağıtım merkezinin fiziki koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle yeni bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu sebeple Kargo Dağıtım Merkezi’nin yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi...

Ilgaz Dağı tünelinden geçiş ne kadar sürecek Haberi

Ilgaz Dağı tünelinden geçiş ne kadar sürecek

Ilgaz Dağı geçişi 5,4 kilometre kısalarak 11 bin 815 metreye düşecek. Böylece dağ geçiş süresi 25 dakika kısalıp, 8 dakikaya inecek.



Beraberinde Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Altıntaş, Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk ve yetkililerle birlikte Ilgaz Dağı tünel inşaatını inceleyen Vali Vahdettin Özcan, şantiye şefi Ömer Fettahoğlu'ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.



Tünel inşaatı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Vahdettin Özcan, Çankırı yönünden ve Kastamonu yönünden iki ayrı şantiyede devam ettiğini belirterek, "Tünel inşaatı 2012 yılının 9 Kasımı?nda başladı. Ilgaz tarafından 2 bin 200 metre, Kastamonu tarafından da 800 metre ilerleme sağlandı. Şu ana kadar tünel inşaatının uzunluk olarak yüzde 60'ı tamamlanmış durumda. Hakikaten onur, gurur duyacağımız bir proje. Emeği...