19 / 04 / 2024

Ilgın İnşaat

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat!

Toplam 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen We Haliç Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. İşte Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi...

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi!

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi 219 bin 800 TL'den başlıyor. We Haliç projesinde sıfır faizle 48 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

We Haliç Ilgın İnşaat projesi!

Ilgın İnşaat'ın We Haliç Evleri projesi 14 blokta 1.600 daireden meydana geliyor...

Hoşdere Hayat Cami'yi Ilgın İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi sözleşmesi Ilgın İnşaat'la imzalandı. Ilgın İnşaat 14 milyon 663 bin TL teklif vermişti.

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ilgın Belediyesi Başkanlığı, Konya Ilgın İlçesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 13 milyon 907 bin 512,80 TL olarak belirlendi.

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Ilgın İnşaat Haberi

Ilgın İnşaat

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...