19 / 04 / 2024

Ilgın toki kurası 2016

Ilgın toki kurası 2016

609 adet konuttan meydana gelen Konya TOKİ Ilgın projesi için başvru süreci devam ediyor. Peki, Konya TOKİ Ilgın projesi 2016 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Ilgın Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Ilgın Konutları başvuru tarihleri başladı ve29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor.

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019!

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Başakşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ kurası yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap Belediye Projesinin kurası yarın çekilecek...

TOKİ Konya Ilgın başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor, projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Konya Ilgın son başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 293 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm kurası 2 Mayıs'ta!

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan bin 357 konutun kura çekimi 2 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen Konya Ilgın projesindeki 209 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Konya Ilgın başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Konya Ilgın Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 209 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Ilgın başvuruları yarın başlayacak.

TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları!

209 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları ne zaman?

Ilgın toki kurası 2016 Haberi

Ilgın toki kurası 2016

Konya TOKİ Ilgın projesi toplamda 609 adet daireden meydana geliyor.  Konya Ilgın TOKİ projesinde başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından  kabul ediliyor. 


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan

faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul

edilecek.


Konya TOKİ Ilgın projesi 2016 başvuruları!

Konya TOKİ Ilgın projesi 2016 başvuruları 11 Temmuz'da başladı, 29 Temmnuz'da son bulacak. Proje kapsamındaki daireler için “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 04 Ağustos 2016 tarihinde çekilecek.


Satış duyurusu için