11 / 05 / 2024

ilhami akkum mentor inşaat

ilhami akkum mentor inşaat

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklama: Bir an önce hazırlık yapılmalı! 

Mentor Gümrük Müşavirliği Ceo’su Dr. Hakan Çınar, Marmara depremini işaret ederek, bir an önce hazırlık yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sole Mentor Eğitim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmaz ve Hatice Baş Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta İlhami Akkum tarafından verilecek...

Mentor Site Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mentor Site Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tarık Arda tarafından kuruldu.

Nevzat Aydın 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor Nevzat Aydın, bugün Şişli'de toplam 60 milyon TL sermaye bedeli ile 3 yeni şirket kurdu.

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesinin yerine ilk Genel Kurul'da onaylanmak üzere İlhami Yazıcı'nın atanmasına karar verildi...

İlhami Yılmaz'a hapis cezası!

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’den sonra Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan İlhami Yılmaz'a "ihaleye fesat karıştırma" suçundan 10 ay hapis cezası verildi...

Mentor Plastik Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mentor Plastik Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ilhami akkum mentor inşaat Haberi

ilhami akkum mentor inşaat

İlhami Akkum kimdir?

İlhami Akkum, 1960 yılı İzmir doğumlu. İlhami Akkum bugün, Mentor İnşaat Yönetimi ortaklarından.


İlhami Akkum, Ankara Çankaya İlkokulunda, İzmir Saint-Joseph Fransız Erkek Ortaokulunda, İstanbul Saint-Joseph Fransız Erkek Lisesinde eğitim gördü. Lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde yapan Akkum, yüksek lisansı ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği şeklinde okudu.


İlhami Akkum, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünün İnşaat İşletmeciliği ve Finans Yönetimi sertifika programına katıldıktan sonra, yurtiçi ve yurtdışı birçok firmada müteahhitlik ve müşavirlik kuruluşlarında görev aldı. 


Yapı Kredi Koray ve Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarında Müdür ve Genel Müdür vekili olarak, TSKB GYO A.Ş.ve TAIB Yatırım Bankası’nda ise Genel Müdür ve Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.


İlhami Akkum, Mentor İnşaat Yönetiminde olup aynı zamanda, Fellow, Royal Institution of Chartered Surveyors unvanına sahip. 


İstanbul Proje Yönetim...