20 / 04 / 2024

Ilıca kültür merkezi inşaatı

Ilıca kültür merkezi inşaatı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Konya'daki Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Konya’nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Ilıca kültür merkezi inşaatı Haberi

Ilıca kültür merkezi inşaatı

2 bin 860 metrekare alana sahip kompleks içerisinde, Aziziye Belediyesi Ilıca hizmet binası ile 250 kişilik konferans salonu, sosyal ve kültürel etkinlik ile toplantı salonları ve kafeterya bulunuyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Görkemli yapısı ile Ilıca’nın adeta göz bebeği olan kompleksin önümüzde ki günlerde açılışının yapılması bekleniyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kültür merkezi ve belediye hizmet binasının ilçeye önemli katma değer sunacağını ve ilçenin imajını değiştireceğini söyledi. Başkan Orhan, “İlçemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte yürüttüğümüz belediye hizmet binası ve kültür merkezi çok önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Ilıca’daki mevcut belediye hizmet binası ilçenin imajına yakışmayacak kadar küçük ve oldukça eski bir yapı. Ayrıca ilçemizde bir kültür merkezi bulunmuyor. İlçemizin önceliklerini tespit ettiğimiz projelerimiz kapsamında Ilıca’ya yeni...