26 / 04 / 2024

İlkadım Belediye

İlkadım Belediye

Samsun’un İlkadım ilçesinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşecek.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 18 Nisan'da! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 24 ay taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım ilçesinde yer alan 6 bin 164 metrekarelik arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

Samsun'da 8 mahallenin dönüşümü 2020'de başlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik ve İlkadım ilçelerinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarına 2020 yılında başlayacaklarını açıkladı.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İlkadım Belediye Haberi

İlkadım Belediye

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evin’de İlkadımlı bayanları ağırlamaya ara vermeden devam ediyor. Cedit Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, 19 Ekim 2015 günü temel atma töreni gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan yakın temas görüşmeler ile İlkadım ilçesine Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin kazandırılacağını belirten Başkan Tok, gençlerin geleceğin garantisi olduğunu söyledi.


“TARİHİ GÜN”

Gençlik Merkezi projesinde son aşamaya geldiklerini, 19 Ekim Pazartesi günü temel atma töreninin yapılacağını belirten Başkan Tok, “Türkiye’nin en büyük ‘Gençlik Merkezi’ni Samsun’a kazandırmak için İlkadım Belediyesi’nin şantiye alanını Gençlik ve spor Bakanlığımıza tahsisini yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız da ihalesini gerçekleştirdi ve 19 Ekim Pazartesi Günü eski Fen...