20 / 04 / 2024

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

İlkadım Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklar için başlattığı iyileştirme çalışmaları kapsamında park alanlarında bulunan aydınlatma sistemlerini yeniledi.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O ilde yaşayanlara müjde! Dar gelirli ailelere bedava olacak! İşte detaylar!

Dar gelirli aileler için belediyeler yardım çalışmalarını sürdürüyor. Samsun’da İlkadım Belediyesi ilde yaşayan dar gelirli ailelere müjdeyi verdi. İşte detaylar!

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Samsun'da bitmeyen inşaata mağaza açtılar!

Samsun'da eski Konak Sineması'nın yıkıldığı alanda inşaatı devam eden binada yapı kullanma izni ve işyeri ruhsatı olmadan açılan EVKUR mağazası, İlkadım Belediyesi tarafından mühürlendi...

Samsun İlkadım ilçe Belediye binası hacizli mi?

Samsun’un İlkadım Belediyesi’ne ait hizmet binasının 30 milyon TL borç sebebiyle hacizli olduğu ortaya çıktı.

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan parkların iyileştirilmesi noktasında ki çalışmalarına hız verdi. Ekipler İlkadım ilçe genelinde bulunan parklarda ilk olarak aydınlatma sistemlerini baştan aşağı değiştirerek alanların daha güvenli bir hal almasını sağladı. Çalışmalarda ilk olarak Derebahçe Mahallesi’nde bulunan ve geçtiğimiz günlerde hain bir saldırı sonucu öldürülen Opr. Dr. Aynur Dağdemir’in adının verildiği engelsiz park, Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı ve Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan Salim Ayla Parkı’nın aydınlatma sistemleri değiştirildi.

PARKLAR KAMERALAR İLE İZLENECEK

Aydınlatma çalışmalarının ardından İlkadım Belediye Başkan’ı Erdoğan Tok’un en önemli projeleri arasında yer alan güvenli parklar projesi hayat bulacak. Proje kapsamında parklara yerleştirilecek olan kamera sistemleri internet üzerinde izlenebilecek. Böylelikle çocuklarını parka gönderen aileler gönül rahatlığı ile çocuklarını takip edebilecek. Kamera sistemleri ayrıca...