24 / 04 / 2024

İlkadım kentsel dönüşüm son durum

İlkadım kentsel dönüşüm son durum

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

İlkadım'da mega dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yıllardır beklenen dönüşüm ve imar uygulamlarının sonuçlandığını ve yerinde dönüşümün başlayacağını açıkladı.

Samsun İlkadım'ın çehresi dönüşümle değişecek!

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi Hastane ve Kökçüoğlu Mahallesi'ndeki vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm isteği artıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Arzumuz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Halkımızın rızası doğrultusunda çalışmalara başlayacağız" dedi.

İlkadım'daki kentsel dönüşüm Samsun'lu müteahhitlerle yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Tok'un buluşması mahallenin iki camii cemaatini bir araya getirdi.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

Samsun'da insan merkezli kentsel dönüşüm yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un İlkadım ilçesinde 9 mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüme ilişkin, "Bu bir ihtiyaç ama biz bu ihtiyacı Türkiye'ye örnek olacak bir proje çerçevesinde yapacağız" şeklinde konuştu.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

İlkadım kentsel dönüşüm son durum Haberi

İlkadım kentsel dönüşüm son durum

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlkadım Belediyesi'nde yer alan habere göre; toplantıda Başkan Demirtaş, senelerdir kentsel dönüşümü beklenen mahallelerde çalışmalar dahilinde ilk adımı hep beraber ortak kararla mağduriyet olmaksızın atacaklarını dile getirdi. 

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya kentsel dönüşümü hedeflenen Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları katıldı. Belediyenin teknik müdürlerinin de yer aldığı toplantıda Başkan Demirtaş, muhtarların sorularını samimiyetle yanıtladı ve kentsel dönüşüm sürecinde gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşümünde son durumu önce mahalle sakinleri ile konuşacakları ve tüm süreci şeffaf bir şekilde gerçekleştirecekleri sözünü veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Kentsel dönüşümde önce muhtarlarımızı bilgilendireceğiz dedik. Muhtarların bu konudaki samimiyetine, yaklaşımına...