25 / 04 / 2024

İlker Aycı kim

İlker Aycı kim

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Miami'ye haftalık 7seferle girdik. Amerika'da haftalık 70 sefere çıkıyoruz. Yakında Atlanta seferleri başlayacak, Los Angeles seferleri artırılacak" dedi

İlker Aycı kimdir?

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olarak da görev yapan İlker Aycı, THY Yönetim Kurulu Başkanı oldu. İlker Aycı, 1996-1999 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı olarak görev yapmıştı. Peki, İlker Aycı kimdir?

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

Atatürk Havalimanı'nın yüzde 25’i taşındı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı'nın toplam taşınmasının yüzde 25’inin gerçekleştiğini açıkladı. Aycı, ''20 milyon kapasiteli bir yeni terminale kavuştuk'' diye konuştu.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda sefer başarısı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan ilk üç günde yapılan seferlerin büyük bir başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

İstanbul yeni havalimanından ilk uçuş 31 Ekim'de!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yaptığı açıklamada İstanbul yeni havalimanından 31 Ekim saat 14.00'te İstanbul'dan Ankara'ya ilk uçuşun yapılacağını söyledi.

İlker Aycı: Yeni Havalimanı'nda terminal işletebiliriz!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.

THY'den 3. Havalimanı'na VİP ziyaret!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemeler yaptı.. Aycı, THY'nin yolcularını ağırlayacağı özel salonları hakkında bilgiler aldı.

3. Havalimanı Türk milletinin gururu olacak!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, inşaat çalışmaları yüzde 73 oranında tamamlanan 3. Havalimanı için Türk milletinin gururu olacak dedi ve THY'nin 3. Havalimanı'na 29 Ekim 2018'de taşınacağını dile getirdi.

THY, gayrimenkul yatırımlarına başlıyor!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ'ye ilişkin konuşmasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

İlker Aycı kim Haberi

İlker Aycı kim

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkam İlker Aycı, ABD'nin Miami şehrine haftalık 7 frekansla uçmaya başladıklarını belirterek, "Böylelikle Amerika'da haftalık 70 frekansa çıkıyoruz. Yakında inşallah Atlanta'yı devreye alınca buna Los Angeles'taki artışımız da eklenecek" dedi. Aycı, Miami'den İstanbul'a gelen THY uçağında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni hattın THY'nin ABD'ye açılan önemli bir kapısı olacağını ifade eden Aycı, Miami'nin kargo, ilaç, turizm ve finans sektöründe dünyanın önemli merkezlerinden biri olduğunu anımsattı. Aycı, Miami'de çok ciddi kruvaziyer gemi trafiği olduğun, uçakla gelen yolcuların ABD'nin diğer bölgelerine kolaylıkla ulaştırıldığını aktardı. 


Yeni yolcu salonları 

Aycı, Washington ile New York'ta yeni yolcu salonlarını hizmete açacaklarını söyledi. THY yolcularını sadece uçak içinde ağırlayamayacaklarını ifade eden Aycı, "Artık havaalanına girer girmez yolcumuza hakim olup, onu en güzel...