25 / 04 / 2024

ilker keremoglu stfa

ilker keremoglu stfa

Dünyada 9 ülkeye ilk kez giden Türk inşaat firması ve 73 yıllık bir deneyime sahip olan STFAda görev değişikliği yaşanıyor. STFA Yatırım Holdingin yönetim kurulu Başkanı Tomris Taşkent, STFAnın Onursal Başkanı oldu

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Vebitcoin CEO'su İlker Baş gözaltına alındı!

Kripto para işlem platformu olan VeBitcoin'in kendi sitesinden faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından şirketin kurucusu İlker B. de gözaltına alındı.

İlker Gündüzöz'den yeni hastane açıklaması!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, kentte yapılması planlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

İlker Başbuğ'dan çarpıcı Kanal İstanbul yorumu!

Genelkurmay 26. Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Kanal İstanbul olursa Trakya ikiye bölünüyor" dedi..

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

ilker keremoglu stfa Haberi

ilker keremoglu stfa

Dünyada 9 ülkeye ilk kez giden Türk inşaat firması ve 73 yıllık bir deneyime sahip olan STFAda görev değişikliği yaşanıyor. STFA Yatırım Holdingin yönetim kurulu Başkanı Tomris Taşkent, STFAnın Onursal Başkanı olurken İlker Keremoğlu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Mehmet Ali Neyzi ise İcra Başkanı olarak STFA Yatırım Holding yönetiminde yerini alacak.

Düzenlenen basın toplantısında STFAnın 73 yılına atıfta bulunularak Sezai Türkeş ve Fevzi Akkayanın kişiliklerinden ülkeye kazandırdıklarına kadar bir çok konuya değinildi.

İlker Keremoğlu, yaptığı konuşmada 12 buçuk seneden beri görev yaptığı STFAda köklü bir kurumsallığın bulunduğuna dikkat çekerek, şirkette artık profesyonel yöneticilerin yer aldığını belirtti. Keremoğlu, İlk kuşaktan sonra 2 kuşakla birlikte şirkete profesyonel yönelticiler girdi. 3. kuşakla birlikte de bu arkadaşlar yönetim kurulunda da görev almaya...