25 / 04 / 2024

iller bankası satılık arsa

iller bankası satılık arsa

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

İller Bankası 4 ildeki 11 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İller Bankası tarafından, mülkiyeti İller Bankası A.Ş.'ye ait olan Ankara, Kırklareli, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 11 gayrimenkul 673 milyon 940 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Satılık konut fiyatlarında hangi ilçe rekora koşuyor?

Ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı satılık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte konut fiyatlarının rekora koştuğu o iller...

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

iller bankası satılık arsa Haberi

iller bankası satılık arsa

İller Bankası tarafından Kırklareli ve İstanbul'daki 4 arsa ile Elazığ'daki 16 konut satışa çıkarıldı.

İller Bankası'nın satışa sunduğu 20 gayrimenkulün ihalesi 12 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İşte yatırımcıların ve ev ile arsa sahibi olmak isteyenlerin detaylarını araştırdığı ihaleyle ilgili tüm bilgiler...

Kırklareli'de satışa sunulan arsalar Vize ilçesi, Çakıllı Mahallesi'nde yer alıyor. İstanbul'da ise Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi'nde yer alan arsa satışa çıkarıldı.

Elazığ'da satışı yapılacak 16 konut ise Merkez ilçesi Sürsürü Şuyulandırma Mahallesi'nde konumlanıyor. Söz konusu bağımsız bölümler ileri kaba seviyesinde satılacak. 

Kırklareli'de satışa sunulan arsaların muhammen bedelleri, 5 ve 6 milyon TL olarak belirlendi. İstanbul Tuzla'daki arsa ise 50 milyon TL'ye satılacak.

Elazığ'da satışa sunulan konutların fiyatları ise 840 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 490 bin...