23 / 04 / 2024

İlyas Çalışkan

İlyas Çalışkan

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Apiga Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apiga Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çalışkan tarafından kuruldu.

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Selim Çalışkan tarafından kuruldu.

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Onc Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onc Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesimi Çalışkan tarafından kuruldu.

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarpkaya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Çalışkan tarafından kuruldu.

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 24 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya Arifiye'de bulunan bin 692 metrekare deponun 100 metrekare depolama alanını "Bekir Çalışkan - Tarık Gün"e 1 seneliğine 24 milyon TL'ye kiraya verdi. 

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

İlyas Çalışkan Haberi

İlyas Çalışkan

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu. 


ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...