25 / 04 / 2024

İmamoğlu Mezarlığı temel atma töreni

İmamoğlu Mezarlığı temel atma töreni

Adana Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu Merkez Mezarlığı idari binası için temel atma töreni gerçekleştirdi. Törene Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Bakım ve Defin Şube Müdürü Celal Uluç katıldı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İşte İstanbul’daki hayat pahalılığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayat pahalılığının kentteki etkilerini açıkladı. İmamoğlu, bahsi geçen pahalılığın bir yılda yüzde 112 arttığını ifade etti. İmamoğlu, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarının maliyetinin 27 bin 596 lira olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kanal İstanbul'u bir kentsel dönüşüm projesi olarak değerlendirmediğini söyledi...

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Galata Kulesi' açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Galata Kulesi'nin işletmesinin İBB'den alınacağını ve ihaleye çıkarılacağını belirtmesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Ekrem İmamoğlu'ndan UKOME kararı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME'nin üye sayısının artırılması hakkındaki düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İBB'nin yüzde 99 oranında hizmet verdiği bir alanda çoğunluğun elde edilmesi için kurul tanımının bozulduğunu belirtti...

Ekrem İmamoğlu'ndan yurt açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Örnektepe'deki yurt binasının Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Ekrem İmamoğlu: 1999 depremi bizi kendimize getirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 ilçeden 56 temsilciyle bir araya gelerek imar sorunlarını dinledi. Ekrem İmamoğlu; "Bu süreci sizin kadar takip edeceğimden kuşku duymayın" dedi...

İmamoğlu Mezarlığı temel atma töreni Haberi

İmamoğlu Mezarlığı temel atma töreni

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından İmamoğlu Merkez Mezarlığı’nda gerçekleştirilen İmamoğlu Merkez Mezarlığı idari binasının temel atma törenine, Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Bakım ve Defin Şube Müdürü Celal Uluç, Nakil Şube Müdürü Aydın Göçer, Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu Şube Müdürü Cengiz Kanat, Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinasyon Şube Müdürü Habip Kılıç, müdür yardımcıları, muhtarlar ve halk katıldı.

Yapılacak idari binanın İmamoğlu Merkez Mezarlığı’nda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını vurgulayan Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, "Temelini attığımız İmamoğlu Merkez Mezarlık idari binasında, gasilhane, abdesthane, cenaze namazı kılma alanı, morg, şadırvan, tuvaletin yanı sıra müştemilat da yer alacak. Allahın izni ve Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatı ile , 2018 yılına kadar bu tarz idari binalarımızı tüm ilçe mezarlıklarında yapacak, hizmeti...