19 / 04 / 2024

imar barışı bilgilendirme toplantısı

imar barışı bilgilendirme toplantısı

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Bursa'da imar barışı konuşuldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişiyi yakından ilgilendiren imar barışı konusu ele alındı. 

Gaziantep'te imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Nizip Şubesi işbirliği ile İmar Barışı Yasası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Denizli’de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) öncülüğünde, 'İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 

Tapu tahsis belgesi olanlar imar barışına başvurabilir mi?

İmar mevzuatına aykırı, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, tapu tahsis belgesi olanlar imar barışına başvurabilir mi?

15 soruda imar barışında ödeme!

İmar barışında yapı kayıt belgesi alınabilmesi için belge bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, imar barışında kimler ne kadar ödeyecek? İmar barışında ödeme nasıl ve nereye yapılacak?

İmar barışıyla Türkiye'nin en büyük sorunu çözüldü!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, imar barışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük sorununun çözüldüğünü belirten Nasır, kanunun devrim niteliğinde olduğunu söyledi. 

İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabilir!

İstanbul Zirve Yapı Denetim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Akpınar, imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm yapıların yasallık kazandırılacağını belirten Akpınar, İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabileceğini söyledi.

Varlık barışı ve imar barışında süre uzar mı?

Vergi barışı, varlık barışı ve imar barışı düzenlemeleri kapsayan seçimden önce Resmi Gazete'de yayımlanan ve Meclisten geçen mali af yasasındaki detaylar belli oldu. Peki, düzenlemelerde süre uzar mı? Sizler için araştırıldı...

Vatandaşların çoğu imar barışından habersiz!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , ‘imar barışı’nın detaylarından bahsetti. Genç, ''Başvuru süresinin dolmasına kısa bir süre kalmış olmasına rağmen vatandaşların çoğu imar barışı düzenlemesinin ne getirdiğinden habersiz'' dedi. 

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

İmar barışına başvurmanın 7 şartı!

8 Haziran itibari ile başvuruların alınmaya başlandığı imar barışında başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabiliyor. Peki, imar barışına başvurmanın şartları nelerdir?

İmar barışı başvuruları ne zaman bitecek?

İmar barışının ne zaman biteceği yüzlerce kişinin merak ettiği soru haline geldi. 13 milyon yapıyı kapsayan Yapı Kayıt Belgesi'ne yoğun başvuru gelmişti. Peki, imar barışı başvuruları için son gün ne zaman?

İmar barışı için Uzungöl'den 862 kişi başvuru yaptı!

Uzungöl'de 'imar barışı' uygulaması yapı sahiplerini harekete geçirdi. Bölgede, binaları yıkım aşamasına gelen 862 kişi, 'imar barışı' uygulamasından yararlanmak için başvuru yaptı.

İmar barışı size ne kazandıracak?

İmar barışına müracaat eden vatandaşlar, kendilerine sunulan olanaklardan faydalanırken, Bakanlık da mevzuata aykırı yapıları kayıt altına alıyor. Peki, imar barışı size ne kazandıracak? İmar barışına başvurmalı mısınız?

imar barışı bilgilendirme toplantısı Haberi

imar barışı bilgilendirme toplantısı

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün 20.00-22.00 saatleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un ve İmar Barışı Yasası'nın çıkması konusunda büyük emekleri olan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Toplantıda İmar Barışı Yasası'na müracaat eden 9,5 Milyon kişiyi ilgilendiren açıklamalar yapılacak.  

Türkiye'deki kaçak ve ruhsatsız yapıların kayıt altına alınması için yürürlüğe giren imar barışı uygulaması yoğun ilgi görüyor. 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresi 15 Haziran 2019'a kadar...