20 / 04 / 2024

İmar barışı uzatıldı mı 2019

İmar barışı uzatıldı mı 2019

İmar barışına en çok başvuru sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'dan geldi. Yayla ve meralardaki kaçak yapılarla gündeme gelen Trabzon'da 151 bin 671, Rize'de ise 75 bin 472 yapı, İmar Barışı'ndan faydalandı...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

2023 imar barışı olacak mı? 2023 yılında imar affı var mı? İmar affı uzatıldı mı?

İmar barışına dair pek çok soru sorulmaktadır. Özellikle yeni yıla girerken bu soruların sayısı artmaktadır. İşte İmar affına dair detaylar!

İmar affı ödeme süresi 31 Aralık'a uzatıldı!

İmar affının ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. İmar affına başvuru yapanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

İmar barışı ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

İmar barışında ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi için başvurmuş olanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

Bakan Ersoy: Otellerimin tahsis süreleri 49 yıla uzatıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, otelleri için imar barışı başvurusu yaptığı haberlerine açıklık getirdi.Bakan Ersoy, otelleri için imar barışına başvurmadığını söyleyerek, tahsis sürelerinin 49 yıla uzatıldığını açıkladı.

İmar barışı başvurusu ne kadar uzatıldı? 

İmar barışı başvuruları uzatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından vatandaşların yoğun talebi üzerine imar barışında  süre yeniden uzatıldı. Peki imar barışı başvurusu ne kadar uzatıldı?

İmar barışı resmen uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan ''İmar Barışı'' uygulamasında başvurular uzatıldı. Karar, Resmi Gazetesi'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

İmar barışı 2019'a uzatıldı!

Bugün sona ermesi beklenen imar barışına başvurular 2019'a uzatıldı. İmar barışında sürenin 6 aya kadar uzatıldığı açıklandı. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak.

İmar barışı 6 ay daha uzatıldı!

9 milyon 500 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı başvuruları bugün sona eriyordu. Ancak gelen son dakika bilgisine göre, başvurular 6 ay daha uzatıldı...

İmar barışı uzatılacak mı?

İlk başladığı günden bu yana, 9 milyon 500 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı için artık son viraja girildi. Peki, İmar barışı başvuruları ne zaman bitecek? İmar barışında süre uzatılacak mı?

İmar barışı resmen uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürülüğe koyulan imar barışı uygulaması için başvuru süresi uzatıldı. Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İmar barışı uzatıldı mı? İşte son durum!

8 Haziran'da başlayan imar barışı başvurularında son başvuru gününü uzatılacağı gündemde. Peki, imar barışı uzatıldı mı? İşte son durum...

İmar barışı ne zamana kadar uzatıldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, imar barışı başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu. Peki, imar barışı ne zamana kadar uzatıldı?

İmar barışı uzatıldı mı 2019 Haberi

İmar barışı uzatıldı mı 2019

Türkiye genelinde, mevzuata aykırı 13-14 milyon civarında yapı olduğu tahmin ediliyor.

Habertürk'ten Esra Nehir'in haberine göre; 1 yılda 10 milyon 40 bin 406 yapı, imar barışından yararlandı. Elde edilen gelir, 19 milyar 203 milyon liraya ulaştı. En çok başvuruyu, 1 milyon 747 bin 447 yapı ile İstanbul yaptı. 

İSTANBUL'DA İMAR BARIŞI

YAPI KAYIT BELGESİ (ADET): 1 MİLYON 747 BİN 447  
GELİR (TL): 6 MİLYAR 197 MİLYON

Mega kentteki imara aykırı yapıların kayıt altına alınmasıyla 6 milyar 197 milyon lira gelir elde edildi. İstanbul'da en çok yapı kayıt belgesi alan ilçeler Sarıyer, Ümraniye, Pendik, Küçükçekmece ve Sultanbeyli.

İSTANBUL'UN İLÇELERİNDE DURUM NE?

İLÇE                         YAPI KAYIT BELGESİ (ADET)

SARIYER              ...