25 / 04 / 2024

imarlı arsa fiyatları

imarlı arsa fiyatları

İmarlı arsa fiyatlarının el yaktığı İstanbul'da özellikle şehir merkezindeki arsaların yanına bile yaklaşılamıyor. Birkaç yıl önce alıcı bile çıkmayan arsalar el yakar oldu. Arnavutköy'de ise fiyatlar rekor düzeyde arttı.

Adana'daki imarlı arsa sıkıntısı daire fiyatlarını artırdı!

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye’de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana’da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kemer'de 11 bin 430 metrekare turizm imarlı arsa 80 milyon TL'ye icradan!

Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 462 ada 1 parselde yer alan 11 bin 430 metrekarelik turizm imarlı arsa 80 milyon 10 bin TL'ye icradan satılıyor...

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile beraber Türkiye genelinde son 1 senede konut imarlı arsa fiyatları yüzde 37, arazi fiyatları da yüzde 24 arttı. Peki arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

imarlı arsa fiyatları Haberi

imarlı arsa fiyatları

3. köprü ve 3. havalimanına yakın civardaki arsa fiyatları rekor düzeyde arttı. Arnavutköy Taşoluk'ta 504 metrekare arsa 3 milyon 500 bin liradan satılıyor. İMO Başkanı Cemal Gökçe, "Şehrin, sağlıklı bir kent olarak geliştirilmesi bir yana bırakıldı'' dedi.


İstanbul'da imarlı arsa fiyatları milyon dolarları buluyor. Fiyatlar, E-5'e, 3. köprü ve 3. havalimanına yakınlık gibi kriterlere göre değişkenlik gösteriyor. Zeytinburnu'nda 128 bin metrekare arsa 450 milyon dolardan, Silivri'de 450 bin metrekare arsa 165 milyon dolardan satışa sunuluyor.


Şişli'de 10 bin metrekare yer 110 milyon dolara, Sarıyer'de 42 bin 300 metrekare yer 100 milyon dolara mal oluyor. Esenyurt'ta 737 bin metrekare için 65 milyon dolar, Bakırköy'de 39 bin 500 metrekare için 60 milyon dolar, Bağcılar'da 24 bin 400 metrekare için 50 milyon dolar, Bahçelievler'de...