29 / 03 / 2024

imfnin öorgıç açıklaması

imfnin öorgıç açıklaması

Bu yıla ilişkin küresel büyüme beklentisini yüzde 4.4'ten 4.1'e düşüren Uluslararası Para Fonu (IMF), bu öngörünüsünün gerçekleşeceğinden de şüpheli.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesi ile ilgili dava açıklaması yaptı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Faruk Süren'den Galatasaray Adası açıklaması!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı olduğu belirtilen bazı yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Süren'in o açıklaması...

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

İBB'den Reina açıklaması!

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması!

Enka İnşaat, KAP'ta kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimde bulundu. İşte Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması..

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

imfnin öorgıç açıklaması Haberi

imfnin öorgıç açıklaması

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, ABD ve Avrupa bankalarının yüksek riskli mortgage piyasasında daha fazla zarara uğramaları halinde, büyümenin tahmin ettikleri yüzde 4.1 seviyesini yakalamayabileceğini söyledi. Afrika gezisi sırasında yaptığı açıklamada,

AVRUPA BORCU NETLEŞMEDİ: Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da konuşan Strauss-Kahn, gelişmekte olan ekonomilerin 2008 yılında hızlı büyümeye devam edeceklerini, ancak yine de zengin ülkelerdeki yavaşlamanın etkilerinden kaçınamayacakları uyarısında bulundu. "Aşağı yönlü riskler var mı? Evet tabii ki var" diyen Strauss-Kahn, şunları söyledi: "Özellikle bugün mortgage krizinden doğan borçların tamamının ortaya çıkıp çıkmadığını bilmiyoruz. ABD'de bunların çoğu açığa çıkmış gibi görünüyor. Birçok uzman Avrupa'da daha...