26 / 04 / 2024

İMKON derneklerin birleşmesini değerlendirdi

İMKON derneklerin birleşmesini değerlendirdi

2014’ün son çeyreğinde, İnşaat ve Müteahhitlik sektörü ile ilgili yapılan açıklamalar ve de beraberinde gelen yönetmelik ve tebliğler, sektör mensuplarımızı, konulara daha duyarlı olmaya zorlamıştır.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti.Torunlar GYO - TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı.

Azimut Grup şubeleşiyor!

Üç şirketin birleşmesini tamamlayan Azimut Portföy bir ilki gerçekleştirerek hem Türkiye genelinde hem de yurtdışında şubeleşmeye başladı.

Türkiye’de 500 tasarım merkezi açılacak!

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, tasarım ve endüstrinin birleşmesini sağlamayı ve küresel tasarım ofisleri için İstanbul’u bir hub haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

İMKON'dan derneklerin birleşmesi değerlendirmesi!

2014’ün son çeyreğinde, İnşaat ve Müteahhitlik sektörü ile ilgili yapılan açıklamalar ve de beraberinde gelen yönetmelik ve tebliğler, sektör mensuplarımızı, konulara daha duyarlı olmaya zorlamıştır.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu.

Aselsan'ın Mikes'i devralmasını TSKGV onayladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan'ın Mikes'i devralma şeklinde ve kolaylaştırılmış usulde birleşmesini TSKGV onayladı.

Birleşim Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran 2014 tarihinde Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Doktorlar Sitesi'nde kuruldu.

Osman Nuri Dilek: İzmir'deki hastaneler birleşince hizmet kalitesi artacak!

Prof. Dr. Osman Nuri Dilek İzmir'deki hastanelerin birleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Tepecik Hastaneleri’nin birleşmesi ile sağlıkta hizmet kalitesi daha da artacak” dedi

Deniz Gayrimenkul'ün Pupa Gayrimenkul ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Pupa Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı.

İnşaat sektörü Antalya'nın büyümesini sağladı!

Ülke ekonomisinin olduğu gibi Antalya içinde yüzlerce iş kolunun canlanmasını ve büyümesini sağlayan inşaat sektörü, son yıllarda inanılmaz bir çıkış yaşıyor. Bu günde inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin bel kemiği olmayı sürdürüyor.

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner, Tarlabaşı 360'ı inceledi!

Bugüne kadar Türkiye’ye gelen en büyük Birleşik Krallık ticaret heyetlerinden biri olma özelliğini taşıyan GREAT Festivali Ticaret Delegasyonu ve Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner, Tarlabaşı360 Projesi’nde incelemelerde bulundu...

Birleşmiş Milletler bu yıl dünya genelinde yüzde 2,8 büyüme bekliyor!

Birleşmiş Milletler (BM), "Dünya Ekonomik Görünümü ve Beklentileri Raporu"nu güncelleyerek, Aralık ayında açıkladığı 2014 ve 2015 büyüme rakamlarını aşağı yönlü revize etti. Birleşmiş Milletler dünya genelinde bu yıl üzde 2,8 büyüme beklediğini belirtti..

İMKON derneklerin birleşmesini değerlendirdi Haberi

İMKON derneklerin birleşmesini değerlendirdi

İMKON’un 2015’teki hedefi, sektördeki birliği tam manası ile sağlayıp, sorunları çözmektir. 

2014’ün son çeyreğinde, İnşaat ve Müteahhitlik sektörü ile ilgili yapılan açıklamalar ve beraberinde gelen yönetmelik ve tebliğler, sektör mensuplarımızı, konulara daha duyarlı olmaya zorlamıştır. 

İMKON olarak, sektör mensuplarımızın etkinliklerini daha da arttırmak, seslerini duyurmak ve yasal düzenlemeler hakkında onları bilinçlendirmek için, Türkiye’deki İnşaat ve Müteahhitlik alanında faaliyet gösteren derneklerin önemli bir kısmı, İMKON çatısı altında olsa dahi, diğer olmayanları da, Konfederasyonumuzda birleştirmeyi planlıyoruz. Yakında, İMKON heyeti olarak, konfederasyonumuza katılmak için talepte bulunan dernek ve birliklere ziyaretler gerçekleştireceğiz.

Hedef; 2015’te 100 dernek

Mevcudunda, 4 Federasyon, 52 birlik ve 120 bini aşkın üyesi olan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren 100’ü aşkın dernek ve birlikleri, konfederasyonumuz çatısı altında seslerini duyurmaya çağıracağız. 

Kurulduğu...