25 / 04 / 2024

imo başkanı

imo başkanı

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökçe: "Bilim ve bilgi insanlarının istenilen bir düzeyde bilimsel araştırmalar yapabilmeleri için güven ve dürüstlüğe dayalı değerleri korumaları da son derece önemli bir konudur." dedi.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İMO Başkanı Gökhan Çeliktürk’ten imar barışı açıklaması!

İmar barışından yararlanma süresinin Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan İMO Gaziantep Şube Başkanı Çeliktürk, "Herkesin yasal sınırlar içerisinde bu haktan faydalanmasını istiyoruz." diye konuştu.

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

İMO Başkanı Tolga Ok İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti..

İMO Adana'dan başkan adaylarına 5 Ocak Stadı çağrısı!

Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına tarihi bir çağrıda bulundu. Biçer, "5 Ocak Stadı'nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin" dedi.

İMO Adana'dan başkan adaylarına 5 Ocak Stadı çağrısı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Biçer, “5 Ocak Stadı’nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin.” dedi...

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

imo başkanı Haberi

imo başkanı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, bilim ve bilgi insanlarının istenilen düzeyde bilimsel araştırmalar yapabilmesi için güven ve dürüstlüğe dayalı değerleri korumalarının son derece önemli bir konu olduğunu söyledi.


Gökçe, İMO'nun Türkiye Deprem Vakfı ile İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla binasında düzenlediği "Prof. Dr. M. Hasan Boduroğlu Sempozyumu"nda yaptığı konuşmada, meslek insanları ve odası yöneticileri olarak can ve mal güvenliğini sağlamak için hizmet üreten bir mesleğin temsilcileri olduklarını bildirdi.


Bu nedenle inşaat mühendislerini ve bu alanda hizmet üretenleri çok önemsediklerini ifade eden Gökçe, yapı üretim sürecinde hizmet üreten meslek insanlarının, eğitim ve öğretim sürecini tamamladıktan sonra aralarına katıldığını aktardı.


İnşaat mühendislerinin diploma almalarını ön koşul olarak gördüklerini, asıl koşul olarak da diploma ile yetinmeden mesleki etkinlik çerçevesinde gelişmiş olmalarını ve sertifikalandırılmaları...