25 / 04 / 2024

imo bursa münazara

imo bursa münazara

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, İstanbul Boğazı’nda yapımı devam eden 3. köprüyü ve viyadükleri tartışmak için akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekipleri Bursa’da bir araya getirecek.

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Bursa Müşküle'deki tarihi cami yeniden inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Osmangazi meydan ve kültür merkezinin çalışmaları hızla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta başlatılan meydan ve kültür merkezi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Başkan Dündar, "Tamamlandığında Bursa'mızın cazibe merkezi olacak" dedi.

Bursa Müşküle Köyü Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesi seçimlerini Çalışma Grubu kazandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu 2. günde gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde Çalışma Grubu Yönetim Kurulu üyeliklerini 6-1 kazandı.

İMO Bursa Şubesi'nden İskele Sistemleri Semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile 'İnşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve İskele Sistemleri' semineri düzenlendi, düzenlenen seminerde, kalıp iskeleleri ve dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.

İMO Bursa Şubesi'nin öğrencileri sertifikalarını aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi´nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu´nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

Panorama 1326 Bursa Müzesi altın belgeli ilk bina olacak!

Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa'nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen 'Altın Belgeli' ilk binası olacak.

Yıldırım'a engelli merkezi yapılacak!

Yıldırım Belediyesi, Bursa Müzik Akademisi ile birlikte engelli ve ailelerinin katıldığı Engelleri Sevgiyle Asıyoruz' programı düzenledi. Edebali, kuracakları Engelli Eğitim ve Ticaret Merkezi ile Türkiye'de örnek bir projeye imza atacaklarını söyledi.

imo bursa münazara Haberi

imo bursa münazara

Akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekip, 3. köprü ve viyadükleri tartışmak için 8-10 Mayıs tarihinde Bursa’da olacak.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, İstanbul Boğazı’nda yapımı devam eden 3. köprüyü ve viyadükleri tartışmak için akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekipleri Bursa’da bir araya getirecek. Bursa Teknik Üniversitesi, Orhangazi Üniversitesi, Türkiye Köprü ve İnşaat Cemiyeti’nin destekleriyle Freysaş AŞ., Bursa Beton AŞ., Sinta AŞ., Emay AŞ., Umut İnşaat, Peri Kalıp AŞ., Lava Mühendislik, Özdekan Kauçuk firmalarının sponsorluğunda düzenlenecek sempozyum, 8-10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Köprülerin tarihinin insanlık tarihi kadar eski olduğunu söyleyen İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, “2011 yılından bu yana ülkemizde önemli köprü ve viyadük projeleri hayata geçirildi. Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Körfez geçişi, 3. Boğaz Köprüsü en önemlilerindendir. 3. Köprüler Viyadükler Sempozyumu da akademisyen, uzman ve...