19 / 04 / 2024

imo bursa

imo bursa

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, İstanbul Boğazı’nda yapımı devam eden 3. köprüyü ve viyadükleri tartışmak için akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekipleri Bursa’da bir araya getirecek.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 3. Köprü inşaatını gezdi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 3. Boğaz Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi. Çok sayıda inşaat mühendisinin katıldığı gezide mühendisler, Türkiye'nin en büyük projelerinden birini yakından görme fırsatı buldu.

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Bursa İMO'dan emsal artışına tepki!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirerek, “Emsal artışı tamamen ranta dayalı bir sistem haline geldi." dedi.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesi seçimlerini Çalışma Grubu kazandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu 2. günde gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde Çalışma Grubu Yönetim Kurulu üyeliklerini 6-1 kazandı.

İMO Bursa Şubesi'nden İskele Sistemleri Semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile 'İnşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve İskele Sistemleri' semineri düzenlendi, düzenlenen seminerde, kalıp iskeleleri ve dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.

İMO Bursa Şubesi'nin öğrencileri sertifikalarını aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi´nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu´nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

Bursa İMO inşaat muhasebesi semineri düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, taahhüt işleri yapan üyelerine katkı sağlamak için ‘Taahhüt İşlerinde İnşaat Muhasebesi Kayıtları, Vergi ve SGK Uygulamaları Semineri’ düzenledi..

İMO'dan Bursa Teknik Üniversitesi'ne destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesi Çelik Yapılar Uygulama Kursu düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından üyelerine yönelik “Çelik Yapılar Uygulama Kursu” düzenlendi. Kursta, yapı bileşenlerinin imalatı, iş akışı ve atölyelerde bulunan alet, makine ve malzemeler hakkında bilgi verildi...

İMO Bursa Şubesi Çelik Yapılar Uygulama Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından üyelerine yönelik “Çelik Yapılar Uygulama Kursu” düzenlendi. Kursta, yapı bileşenlerinin imalatı, iş akışı ve atölyelerde bulunan alet, makine ve malzemeler hakkında bilgi verildi...

İMO Bursa Şubesi üyeleri dayanışma gecesinde buluştu!

Gecede konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, İMO Bursa Şubesi 'nin inşaat mühendislerinin haklarının savunulması ve korunması konusunda yegane kurum olduğunu hatırlata

İnşaat mühendislerinin 'Dayanışma Gecesi' yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi'nin geleneksel 'Dayanışma Gecesi', Çelik Palas Hotel'de, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleeli katıldı.

imo bursa Haberi

imo bursa

Akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekip, 3. köprü ve viyadükleri tartışmak için 8-10 Mayıs tarihinde Bursa’da olacak.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, İstanbul Boğazı’nda yapımı devam eden 3. köprüyü ve viyadükleri tartışmak için akademisyen ve uzmanlardan oluşan ekipleri Bursa’da bir araya getirecek. Bursa Teknik Üniversitesi, Orhangazi Üniversitesi, Türkiye Köprü ve İnşaat Cemiyeti’nin destekleriyle Freysaş AŞ., Bursa Beton AŞ., Sinta AŞ., Emay AŞ., Umut İnşaat, Peri Kalıp AŞ., Lava Mühendislik, Özdekan Kauçuk firmalarının sponsorluğunda düzenlenecek sempozyum, 8-10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Köprülerin tarihinin insanlık tarihi kadar eski olduğunu söyleyen İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, “2011 yılından bu yana ülkemizde önemli köprü ve viyadük projeleri hayata geçirildi. Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Körfez geçişi, 3. Boğaz Köprüsü en önemlilerindendir. 3. Köprüler Viyadükler Sempozyumu da akademisyen, uzman ve...