24 / 04 / 2024

İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz

İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz

1995 yılında şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi, hazırlanan imar planları ile yenileniyor. Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, Yalova’nın imar planları için sahaya indi. Ekip, ayrıca Kırklareli ilinin Vize ilçesi planlarını da hazırlayacak.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marıa Ioanna Kontou tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

O ilde 10 taksitle arsa sahibi olma imkanı!

Kocasinan İmar A.Ş. tarafından, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahalesi ve Yeni Mahalle mahallelerinde yer alan 4872 metrekare arsa 10 taksit satışa sunuluyor.

Kaçak yapılaşma sorunu bina kimlik sistemiyle çözülecek!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, yaptığı açıklamada binalara asılacak olan kimlikler sayesinde, binalar tamamlandıktan sonra da düzenli olarak yapı denetiminden geçirilebileceğini söyledi.

İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz Haberi

İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz

2015 yılının sonlarında Mudurnu ve Aliağa’nın imar planlarını şekillendiren İmpo İmar ekipleri 2016 yılında da hız kesmiyor. Ekipler iki ayrı yerin imar planları için sahaya indi. 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin geleceğine şekil veren imar planlarını hazırlayan İmpo İmar’ın imza atacağı son imar planları arasında, 1995 yılında Bursa’dan ayrılarak şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi de bulunuyor.


İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Yalova Belediyesi’nin Yalova İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde imar planı ve revizyon hazırlanması işini İmpo İmar ekiplerinin üstlendiğini söyledi. 

Hüseyin Oflaz, yaklaşık 3 bin 300 hektarı ilgilendiren arazi çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, imar planları hazırlanırken öncelikle kamu yararının ön planda tutulacağına dikkat çekti.


Hüseyin Oflaz, Yalova Merkez ilçesi imar planları ile ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulması, ilin gelecek 20 yılına...