23 / 04 / 2024

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödül töreni

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödül töreni

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında ‘şok düşüş! Bir yıldaki bütün kazançlarını sildi! Altın yeniden ne zaman yükselişe geçer?

ABD Merkez Bankası Fed tutanaklarından geleceğe ilişkin çıkan faiz artışlarının devam edeceği mesajı ons altın fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Fed tutanaklarının etkisiyle bin 811 dolara kadar gerileyen altın böylece bu yılki bütün kazançlarını geri almış oldu.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Özak GYO 2020 yılı yatırımcı sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumu yayınlandı.

Şua İnşaat’tan sürdürülebilir geleceğe destek!

Şua İnşaat, yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağladığı projeleri ile sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Özak GYO'nun 3 aylık Yatırımcı Sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yılı ilk 3 aylık finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerimizi içeren Yatırımcı Sunumu yayınlandı. 

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

Dijitalleşen dünyada kentler nasıl bir geleceğe adım atacak?

Dijital Şehircilik Zirvesi’ne mimarlar da katıldı. Mimarlar, dijital teknolojilerin imkanlarıyla mimarinin sunduğu olanakları dile getirdiler. Dijitalleşen dünyada kentlerin nasıl bir geleceğe adım atacağını tartıştılar...

Geleceğin şehirleri tartışıldı!

Para Dergisi Dijital Şehircilik Zirvesi düzenledi. Zirve’de dijital şehircilik kavramı masaya yatırıldı. İlklere imza atan belediye başkanları, teknoloji liderleri, mimarlar ve tasarımcılar geleceğe ışık tutan özel sunumlar yaptı...

2023'e kadar 81 ilde 81 milyon metrekarelik alana millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Şehirlerin Kimliği, Kimliğin Geleceğe Taşınması ve Kültürel Etkileri" konulu panelde iş adamlarının ortaya koyacağı fikir ve projelerin şehirleri büyüteceğini vurguladı...

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödül töreni Haberi

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödül töreni

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da yapılacak.

Türkiye İMSAD üyelerinin katılımıyla internet üzerinden yapılacak olan ‘2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri’ töreninde, dereceye giren projeler de duyurulacak.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri töreninde sürdürülebilirlik konusunda iyi uygulama örnekleri olarak ödüle layık görülen projelerin detayları da...