19 / 04 / 2024

İMSİAD üyesi Yasin Sağer

İMSİAD üyesi Yasin Sağer

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) üyesi Yasin Sağer, birçok öğrencinin inşaatlarda kolon ve kirişi görmeden mezun olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

İMSİAD'dan dükkan ve ofislerde kredi faizleri düşürülsün talebi!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, üç kamu bankası tarafında sıfır konutlara verilen kredilerde yapılan faiz oranı kampanyalarının ofis ve dükkanları da kapsayacak şekilde genişletilmesi talebinde bulundu. 

Böyle gayrimenkul alma fırsatı 7 yılda bir gelir!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, üç kamu bankasında sıfır konutlara verilecek kredilerdeki faizin bir sene ertelemeli olabilecek biçimde yüzde 0,64’a indirme açıklaması hakkında değerlendirmeler yaptı.

Döviz almak mı, konut almak mı daha mantıklı?

Döviz yatırımlarını ulusal güvenlik boyutu da olan spekülatif bir alan olarak niteleyen İMSİAD Başkanı Andıç, vatandaşın gayrimenkul yatırımı tercih etmesi gerektiğini söyledi.

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte  Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Tapu harcı ve KDV indirimleri devam edecek mi?

Bursa iş dünyası 2020 için iyimser bir öngörüde. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, ''2019’da başlayan tapu harcı ve KDV indirimlerinin 2020’de sürmesi gerektiği kanaatindeyiz'' diye konuştu.

2020 inşaatta çıkış yılı olacak!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektöründe gelecek yıldan umutlu olduklarını söyledi. Andıç, ''2020 yılının yavaş yavaş çıkış yılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

İnşaat sektörü 2019'da hareketlenecek!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektörünü ileriye taşımak amacıyla çalıştıklarını söyleyerek, sektörün yapısal reformlarla hareket kazanacağını belirtti.

İMSİAD üyesi Yasin Sağer Haberi

İMSİAD üyesi Yasin Sağer

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi’yle imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde tecrübeli üyelerini inşaat bölümü öğrencileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Öğrencilerle bir araya gelen BURYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer, “İlk zamanlarımızda konut inşaatları, tadilat, proje gibi işler yürütüyorduk. Daha sonra kamu ihalelerine yoğunlaştık. bugün itibarıyla yılda 300-350 konut imal eder hale geldik. Bunun yanında çevre düzenlemeleri, okul, Hastane, köprü yapımına kadar birçok kamu yatırımına da imza atıyoruz. Aynı zamanda farklı sektörlerde de yatırımlarımız mevcut” ifadelerini kullandı.


Öğrencilerin üniversitede teorik ağırlıklı bir eğitim aldığına dikkat çeken Sağer, bunun tek başına yeterli olmadığını vurguladı. Geleceğin inşaat mühendisi adaylarına eğitimleri boyunca fırsat buldukça sahada kendilerini geliştirmelerini tavsiye eden Sağer, “Sektörde tutunmak dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Birçok...