24 / 04 / 2024

İnanç Kabadayı kim

İnanç Kabadayı kim

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı kimdir? İnanç Kabadayı'nın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde. İşte İnanç Kabadayı ve EgeYapı Group...

Ege Yapı'dan 2.5 milyar liralık 7 proje!

Ege Yapı, 2,5 milyar lira yatırdığı İstanbul’daki yedi projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. Sonrasında hedef, Anadolu ve yurt dışı. Bir de inşaat dışı işleri büyütmek...

İnanç Kabadayı Marka Şehirler Zirvesi'nde konuştu!

Sahip olduğu tarihsel birikim, gelenek – göreneklerinin oluşturduğu kültür, medeniyetlerin bıraktığı gurme anlayışı ve müzikal zenginliği ile İstanbul, marka şehir olabilmek adına sıralayabileceğimiz birçok faktörü içinde barındırıyor.

İnanç Kabadayı, İstanbul'un yatırımda kaybettirmeyen bölgelerini açıkladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un altın üçgeni olarak tanımlanan Basın Ekspres, Kağıthane ve Kartal noktalarının içinde kalan bölgelerin yatırımcısına kaybettirmeyeceğini belirtti.

Yabancı yatırımcı yeniden Türkiye'ye yönelecek!

EGE Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, 'Siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcı da tekrar ülkemize yönelecektir" diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı seçim sonrası gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte İnanç Kabadayı'nın seçim görüşü...

Gayrimenkul sektörü önemini korumaya devam edecek!

1 Kasım milletvekili seçimlerinde, halkımız istikrara ve büyümeye ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Milli iradenin tercihi sonucu AK Parti güçlü bir oy oranıyla tek başına iktidar olmuştur.

Çekmeköy Konutları'nda ön talep süreci başladı!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Casper'ın Çekmeköy'deki 45 bin metrekarelik arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri projede ön talep toplamaya başladıklarını anlattı.

İşte İnanç Kabadayı'nın bilinmeyenleri!

Milliyet Emlak sayfasına bu hafta Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı konuk oldu. Kabadayı, yoğun iş temposunun dışında yaptıklarını, hobilerini anlattı..

Markalı konut üreticisine kolaylık sağlanmalı!

200'den fazla alt sektörü besleyen ve istihdam katkılarıyla büyümenin lokomotif sektörü haline gelen inşaattaki düzenlemeler, firmaları yeni bir oluşuma itti...

İnşaat Türkiye'nin lokomotifi olmaya devam ediyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye ve de dünya ekonomisindeki büyüme oranlarını değerlendirerek gayrimenkul ve sanayi sektörünün Türkiye ekonomisi üzerindeki önemine dikkat çekti.

Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspres’in birleştiği 'Altın Üçgen' dönüştürülmeli! Megakent için flaş açıklama!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili konuştu ve öncelikli dönüşmesi gereken yerleri paylaştı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

İnanç Kabadayı: Kentsel dönüşümde çözüm vatandaşta!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı kim Haberi

İnanç Kabadayı kim

İnanç Kabadayı kimdir?

İnanç Kabadayı, 1974 İstanbul doğumlu. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamlayan İnanç Kabadayı, bugün Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı. 

İnşaat sektörünün genç patronlarından biri olan İnanç Kabadayı, 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. İnanç Kabadayı'nın ilk iş deneyimi ise, Atlas İnşaat'ta proje müdürü ve koordinatörü olarak çalışmak.

İnanç Kabadayı, 2000 yılında kendi şirketi Egeyapı Group'u kurdu.Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, evli ve 2 çocuk babası.

EgeYapı Group projeleri..

EgeYapı Group ile Abdi İbrahim Merkez Ofisi, Jureyik Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Valide Sultan Rezidans ve Restorasyonu, Orion Park Rezidans ve Konutları, Şifasuyu Konakları, Sev İlkokul Kampüsü, Dedeman Hotel Renovasyonu, Demsa Merkez Ofisi, Panorama Villaları, Nurol Villaları, İz Tetra projeleri hayata geçirildi.

Ege Plaza

Batışehir

Batışehir Premium

İz Park

İz Tower

Kartal...