26 / 04 / 2024

inanlar inşaat satıştaki projeler

inanlar inşaat satıştaki projeler

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yüseliyor. Terrace Koru İnanlar fiyat listesi kapsamında daireler 302 bin TL 'den başlıyor.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip!

Irak’ın yeniden inşası için Ulusal Yatırım Komisyonu 157 projelik bir liste yayınladı. Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip. 

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

İnşaat maliyetleri arttı, konut satışları düştü!

Yıllarca Türk ekonomisinin lokomotif konumunda olan inşaat sektöründe, işler yavaşladı. İnşaat maliyetlerinin artması, konut satışlarının düşmesine neden oldu. Konu ile ilgili olarak sektöre temsilcileri, devlet desteği beklediğini söyledi.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

inanlar inşaat satıştaki projeler Haberi

inanlar inşaat satıştaki projeler

Terrace Koru İnanlar fiyat listesi maddelerine değinmeden önce projenin özelliklerine gözatalım. 3 blok halinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Terrace Koru Alemdağ sosyal kullanım alanları

3 blok halinde yükselen projede ortak yaşam seçeneklerine göre çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, fitness salonu, yüzme havuzu ve otopark yer alıyor. Proje toplam 150 adet daireden meydana geliyor.


Terrace Koru nerede?

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Alemdağ'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Çekmeköy Terrace Koru ödeme planı

Fiyatların  kat ve cephelerine bağlı olarak değiştiği projede yüzde 20 peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede 15'lik iki ara ödeme 12....