25 / 04 / 2024

inanlar inşaat serdar inan

inanlar inşaat serdar inan

İnanlar İnşaat yurtdışı açılımını Kanada’dan yapacak. 100 milyon dolarlık projeyi Toronto’ya yapacaklarını belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, projeyi Türkiye’de de satışa çıkaracaklarını söyledi.

Serdar İnan: 21.asrın ülkesinin Türkiye olacağına inanıyorum!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “21. Asrın ülkesinin Türkiye, başkentinin ise İstanbul olacağı”na inandığını kaydetti...

Yabancıya arazi satışı için patronlar ne diyor

Yabancıya arazi satışını artırmak için kısıtlama miktarı 25 bin metrekareden 300 bin metrekareye çıkartılıyor. Yeni uygulamada imarı olmayan arazilerin de satılacağı kaydediliyor

Özbekistan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip!

Özbek-Türk İhracatı Geliştirme Merkezi Başkanı Serdar Keskin yaptığı açıklamada, Özbekistan'ın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

İnanlar İnşaat mağdurları ne yapacak?

Yarım asır önce İstanbul Laleli'de kurulan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan sosyal medya hesabından şirketin iflas ettiğini duyurması ile gündeme bomba gibi düştü.

İnanlar İnşaat konkordato ilan edecek!

Serdar İnan bugün yaptığı açıklamada, çalışanlarının, müşterilerinin, proje ortaklarının taşeron ve tedarikçilerinin haklarını alabilmeleri için konkordato ilan etme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İnanlar İnşaat'tan ev alanlar ne yapacak?

50 yıllık firmanın kapısına kilit vuruldu, İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan iflas talebini açıklaması ile gündeme oturdu. Bugüne kadar 220 proje geliştiren firmanın bankalara olan borcu 215 milyon lira seviyesinde. 

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

inanlar inşaat serdar inan Haberi

inanlar inşaat serdar inan


Sarıyer’de satışı devam eden projeleri bulunan şirket, Eylül’de Terrace Doğa ve Terrace Vadi adıyla 2 yeni villa projesinin de temelini atacak. Kartal ve Atakent’te de arsa yatırımları olduğunu ve yeni arsa alımı için çalışmaların devam ettiğini belirten İnan, bu bölgelerdeki projelere 2014 Mayıs’ta başlayacaklarını söyledi. İnan, 170 metre ile İstanbul’un 9’uncu yüksek binası olan Atakent projesi Terrace Tema’yı yıl sonunda teslim edeceklerini ifade etti. İnan, Esenyurt’ta konumlanan Terrace Mix’in ilk etabını yılsonunda, ikinci etabı ise 2014 sonunda tamamlayacaklarını belirtti.


MARKA ŞEHİRLER KURMALIYIZ


Serdar İnan, “Dünyada 1 trilyon dolarlık gayrimenkul satışı var. Bunun 80 milyar doları Amerika’da. Türkiye 2-3 milyar dolar seviyesinde. Yani binde 3’lerde kaldık” dedi.  İnan, marka şehirler yaratarak dünya pazarında söz sahibi konuma gelineceğini ifade etti. İstabul’a simge değeri...