25 / 04 / 2024

İncek Loft örnek dare

İncek Loft örnek dare

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen,1+1’den 6.5+1’e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı Ankara İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

İncek Loft Evleri'nde Alışveriş Kanyonu bulunuyor!

İncek'in en büyük projesinde örnek daireler görücüye çıktı Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projede 44 ticari birimlik Alışveriş Kanyonu bulunuyor..

Akfen İncek Loft'ta iki farklı örnek daire seçeneği!

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, 1+1'den 6.5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı Akfen İnşaat İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

Ankara İncek Loft'un yüzde 75'i peyzaja ayrıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Proje toplamda 1,199 adet daireden meydana geliyor..

Akfen İncek Loft'un örnek dairesi hazır!

Akfen inşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu,

Akfen İncek Loft'ta 2 farklı örnek daire oluşturuldu!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. 1+1'den 6,5+l'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

İncek Loft'un örnek dairesi görücüye çıktı!

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen,1+1’den 6.5+1’e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı Ankara İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

İncek Loft'un örnek daireleri ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara Incek'te hayata geçirilen Incek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkarılacak .

İncek Loft’un örnek daireleri görücüye çıktı!

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, 1+1’den 6,5+1’e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.

İncek Loft Ankara adres!

Dairelerin 2016 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen İncek Loft Ankara adres bilgileri şu şekilde: Hacılar mahallesi 986/1 sokak 1/1 İncek / Gölbaşı / ANKARA...

İncek Loft Akfen nerede?

İncek Loft Akfen nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Ankara İncek Loft Evleri 2.etap!

Ankara İncek Loft Evleri 2.etap projesi, 108 bin metrekare toplam alan üzerinde hayata geçiriliyor. Akfen İnşaat imzasıyla yükselen projede yer alan daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

İncek Loft Ankara ödeme!

İçerisinde 1,199 adet daire ve 44 adet ticari birimden meydana gelen İncek Loft Ankara ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen proje, Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor....

İncek Loft örnek dare Haberi

İncek Loft örnek dare


Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen,1+1’den 6.5+1’e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İncek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu. 1199 dairenin yer aldığı İncek Loft’ta 6 adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 adet 4-7 katlı Ankara Evleri ve 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri bulunuyor. Projede 1+1’den 6.5+1’e kadar 71 ile 562 metrekare arasındaki büyüklükte daireler yer...