26 / 04 / 2024

İncek Loft satılık daire

İncek Loft satılık daire

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Projede konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.

Akfen İnşaat İncek Loft daire fiyatları!

Akfen İnşaat İncek Loft daire fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 1.199 daire ve 44 ticari üniteden oluşan proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek lokasyonunda yükseliyor.

Ankara İncek Loft Evleri satılık!

Akfen İnşaat tarafından inşa edilen İncek Loft Evleri Ankara Gölbaşı'nda hayata geçiriliyor. Ankara İncek loft Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,5+1, 6+1 ve 6.5+1 şeklinde tasarlandı.

İncek Loft fiyatlar!

İncek Loft fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İncek Loft'ta 18 ay ödeme yok!

İncek Loft’ta, 14 Haziran’a kadar geçerli olan “ödememe” planı ile % 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödeme yapılmıyor.

İncek Loft projesinde 714 adet daire satıldı!

Geçen yıl Ankara’da satışa çıkan İncek Loft konut projesi, alıcısına yüzde 32 prim garantisi sunmuştu. Proje satışa çıktığı gün zam yapacağı tarihleri açıklayarak alıcının kazancını ilk günden belirledi.

İncek Loft’ta 700. daire satıldı!

İstanbul Levent Loft’tan sonra Loft markasını Ankara’ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı. İncek Loft’ta yüzde 75 yeşil alan bulunuyor.

İncek Loft 700 satış rakamına ulaştı!

İstanbul Levent Loft’tan sonra Loft markasını Ankara’ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı.Yeni bir kampanya döneminin hazırlıklarını yaptıklarını belirten Akın ‘Nisan ayında farklı ve güçlü bir kampanya dönemine girece

Konutlar loft tarzıyla hayat buluyor!

Açık ve geniş alanlar, yüksek tavanlar, brüt beton veya tuğla yüzeyler, açıktaki tesisat boruları, büyük pencereler… Çağdaş mimarinin öne çıkan örneklerinden loft, kendine has özellikleriyle yeni projelere ilham veriyor.

İncek Loft'un yeni etabı satışta! 236 bin liraya!

ncek Loft'da bin 199 konut yer alıyor ve fiyatlar 236 bin liradan başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin bulunduğu daireler, Akfen bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği ve kişiye özel ödeme planları ile sunuluyor.

İncek Loft teslimleri ne zaman?

İncek Loft teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Loft Evleri'nde fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları bulunuyor...

Ankara İncek Loft projesinde yeni etap satışta!

Lansman döneminde yoğun ilgi gören ve bir rekora imza atarak 600 dairenin satıldığı İncek Loft'ta satışa yeni sunulan bloklarda. 1+1'den ve 4+1 'e kadar farklı, daire seçenekleri bulunuyor.

İncek Loft'ta yeni etap satışta!

Lansman döneminde yoğun ilgi gören ve bir rekora imza atarak 600 dairenin satıldığı İncek Loft’ta satışa yeni sunulan bloklarda, 1+1’den ve 4+1’e kadar farklı, daire seçenekleri bulunuyor.

İncek Loft detaylı adres!

İncek Loft detaylı adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

İncek Loft'ta lansman fiyatları için son gün 8 Haziran! 450 bin TL'ye 3+1!

Akfen İnşaat’ın Ankara İncek’teki “İncek Loft” projesinde lansmana özel yüzde 32 kâr fırsatından yararlanmak için son gün 8 Haziran. İncek Loft’ta lansmana özel yüzde 32 kâr fırsatı için son gün 8 Haziran

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Atabilge İncek Konutları satılık!

300 milyon TL yatırım bedeline sahip Atabilge İncek projesi 696 adet daireden meydana geliyor. Atabilge İncek Konutları satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Empire İncek satılık!

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Ankara Nata İncek Evleri satılık!

Ankara Nata İncek Evleri satılık konutların fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Nata İncek Evleri Ankara projesinde daire teslimlerinin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Ankara Nata İncek Konutları satılık daire!

Ankara Nata İncek Konutları satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlayarak, 1 milyon 400 bin liraya kadar çıkıyor. Nata İncek Konutları Haziran 2016'da tamamlanıyor...

Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları!

84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daireden meydana gelen Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

İncek Loft satılık daire Haberi

İncek Loft satılık daire

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Projemizden daire sahibi olanlar burada bir yandan tüm ihtiyaçlannı karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek" dedi. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor. Konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. 


Bugün